Xiaomi Ceo'sundan Mi Mix Alpha hakkında heyecan verici açıklamalar - Haberler - indir.com

Xiaomi Ceo'sundan Mi Mix Alpha hakkında heyecan verici açıklamalar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-10 17:30:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirket Xiaomi’nin CEO’undan Mi Mix Alpha ve Mi Mix modelleri hakkında önemli açıklamalar yapıldı. 2019 yılının en dikkat çeken akıllı telefon modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi Mix Alpha ve yeni Mi Mix modeli için CEO’dan resmi açıklamalar yapıldı. Xiaomi Mi Mix Alpha, bildiğiniz üzere hala satışa sunulmamış olan 2019’un en dikkat çeken telefonları arasında yer alıyor. 2813 dolarlık fiyat etiketi ile sunulan bu model hakkında resmi bir açıklama geldi. Xiaomi CEO’su olan Lei Jun, modelin üretime alınmayacağını açıkladı. Şirketin söz konusu bu modeli bir araştırma geliştirme projesi şeklinde gördüğünü aktaran Jun, bu noktada modelin satışı için beklentileri tamamen kapatmış oldu.

Bu noktada Jun kötü bir açıklama daha gerçekleştirdi. 2020’de yeni bir Mi Mix modelinin çıkmayacağını açıkladı. Uzun bir süredir konuşulan model Mi Mix 4 için 2021 yılının beklenmesi gerekecek.

Xiaomi Avrupa pazarında Huawei'yi tahtından indirdiXiaomi Avrupa pazarında Huawei'yi tahtından indirdi

Xiaomi Mi Mix Alpha satışa çıkmayacak

Çinli şirketin dikkat çeken bu akıllı telefonun sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak cihazda 7.92 inç büyüklüğe sahip esnek bir OLED ekran bulunuyor. Bünyesinde 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolamaya sahip olan söz konusu modelde 4050 mAh’lik bir pil bulunuyor. Bu batarya 40W hızlı şarj sistemine sahip olurken Mi Mix Alpha’nın kasa tasarımından ötürü kablosuz şarj desteği bulunmuyor. 5G desteğine sahip olan bu cihaz Samsung üretim 1/1.33 inç sensöre sahip 108 megapiksel ana kamera ile geliyor. Bu kamera 12032 x 9024 piksel fotoğraflar çekebilirken, yanında 20 megapiksel ultra geniş açı ile 12 megapiksel 2x telefoto kamera sunuyor.

Güçlü donanımsal özelliklerinin yanı sıra rüya gibi bir tasarım sunan Mi Mix Alpha modelini maalesef yapılan yeni açıklamaya göre pazarda görmeyeceğiz.


Xiaomi bundan sonra Saf Android'li akıllı telefon çıkarmayacakXiaomi bundan sonra Saf Android'li akıllı telefon çıkarmayacak

PAYLAŞ