Xiaomi CEO’sundan hızlı şarj hakkında samimi açıklama - Haberler - indir.com

Xiaomi CEO’sundan hızlı şarj hakkında samimi açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-16 12:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının 2019 yılında adeta parlayan isimlerinden Xiaomi şirketinin CEO'su Lei Jun, kısa süre önce hızlı şarj teknolojisi hakkında önemli ve samimi açıklamada bulundu. Şirket geçmişte yapmış olduğu bir hatayı kabul ediyor. Xiaomi CEO’su Lei Jun, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şirketin hızlı şarj konusuna geçmiş yıllarda pek fazla önem vermediğini dile getirdi. Şirket adına oldukça samimi bir açıklamada ya da itirafta bulunan CEO Jun, bu durumun geride kaldığını ve artık en önemli arge çalışmaları arasında ilk sıralarda hızlı şarj konusunun olduğunun altını çizdi. Bu durumdan her geçen gün daha fazla sonuç veriyor. Bildiğiniz üzere şirket şu an için kullanıcılarına 30W hızlı şarj desteği sunuyor. Hem tasarım olarak hem de donanım olarak oldukça güçlü akıllı cihazlar üreterek pazardaki yerini sağlamlaştıran Xiaomi için gelecek yılların çok daha parlak olacağı düşünülüyor. 

Xiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandıXiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandı

Bunun yanı sıra aynı zamanda yapılan açıklamalara göre 100W hızlı şarj desteğininde yolda olduğu söyleniyor. Resmi olarak 2020 yılında piyasaya gireceği söylenen bu teknoloji, gerçekten merak uyandırmayı başarıyor. Daha önce de bu konuyu ele aldığımız üzere söz konusu bu teknoloji 4.000 mAh kapasitesine sahip bir bataryayı sadece 17 dakika içerisinde dolduracak. Yüzde 50 doluluk oranına ise sadece 7 dakika içerisinde gelecek olan cihaz kullanıcıları bu durumdan oldukça memnun olacaklar. Son derece harika görünen bu teknoloji şu an bile ses getirmeyi başardı. Hızlı şarj olma nedeniyle oluşabilecek yüksek ısının önüne geçmek ve enerji aktarımını da mümkün kılmak adına özel bir güvenlik sistemine sahip olduğu söylenen Super Charge Turbo adlı teknoloji, Xiaomi'nin 2020 yılında bu alanda adeta lider isim olacağını gösteriyor. Yıl içerisinde neler olur bilinmez fakat şirketin bu kadar güçlü bir şekilde yeni yıla adım atması oldukça başarılı bir durum. 

Xiaomi, Super Charge Turbo ile lider konumuna yükselebilir

Hızlı şarj teknolojisi alanına Super Charge Turba teknolojisi ile devam etmeyi planlayan Xiaomi, üst limiti belirleyecek gibi gözüküyor. Fakat bu üst limit belirleme konusunun pek de uzun sürmeyeceği söyleniyor. Şöyle ki elde edilen bilgilere göre Vivo tam 120W hızlı şarj sistemi üzerinde çalışıyor. Bu sisteminde 2020 yılında kullanıma sunulacağı yönünde çeşitli bilgiler mevcut. 

 

 


Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar?Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar?
Xiaomi Ekrana Gömülü Ön Kamera Patentini AldıXiaomi Ekrana Gömülü Ön Kamera Patentini Aldı
Xiaomi Mi Mix 4 çıkış tarihine yönelik yeni bir paylaşım yapıldıXiaomi Mi Mix 4 çıkış tarihine yönelik yeni bir paylaşım yapıldı

PAYLAŞ