Xiaomi CEO'su, 2019 planları için iddialı açıklamalarda bulundu - Haberler - indir.com

Xiaomi CEO'su, 2019 planları için iddialı açıklamalarda bulundu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 18:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri haline gelen Xiaomi, CEO’sunun yaptığı açıklamalara bakılırsa, 2019’da rakiplerini zorlayacak.

Son dönemlerde akıllı telefon dünyasında hızlı bir yükselişe geçen isimlerden birisi de Xiaomi oldu. Xioami uygun fiyatlı, performansı yüksek akıllı telefon anlayışı ile tüketicilerin dikkatlerini üzerine çekti. Şirket şu an için bu politikayı çok uygulamasa da tüketicilerin en çok tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. 2018 yılını başarılı bir şekilde kapatan Xioami’nin, bu yıl neler yapacağı merak ediliyor. Şirketin, 2019 planları ile ilgili CEO  Lei Jun birtakım açıklamalarda bulundu. CEO  Lei Jun tarafından verilen sinyallere bakılırsa, Xiaomi 2019 yılında sektörde oldukça iddialı olacak.

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Xiaomi, kamera anlamında 2019’da birçok büyük adım atmaya hazırlanıyor

Xiaomi’nin bugüne kadar çıkardığı telefonlarında, kamera teknolojisine önem verdiği biliniyor. Şirketin içerisinde, kendisine ait bir kamera geliştirme departmanı da yer alıyor. Xiaomi CEO’su  Lei Jun tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa, şirket kamera anlamında 2019 yılında daha iddialı olacak. CEO, Xiaomi’nin yıl içerisinde kameraya dair birden fazla büyük adım atacağını söyledi. Xiaomi, bunun için Sony’den aldığı sensörler üzerine altyapı kuruyor.

Xiaomi, 2018 yılında Mi Mix 3 modelinin kamerası ile dikkat çekmeyi başarmıştı. 2019’da daha büyük adımlar atmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra, 2019’a katlanabilir telefonların damgasını vurması beklenirken, Xiaomi de katlanabilir telefonu ile kendini gösterebilir. Bilindiği üzere Xiaomi’nin bir de alt markası Redmi var ve 2019’da şirket Redmi ile her kitleyi memnun etmeye yine devam edecek. Şirketin 2019’daki ilk çıkardığı telefon Mi 9 olacak. İşlemci tarafında gücünü 7 nm Snapdragon 855 işlemciden alan Mi 9, arka tarafında Sony IMX586 sensörlü 48 megapiksel + 12 megapiksel + 3D TOF sensörü / kamera bulunduracak. Cihazın başlangıç fiyatının 436 dolar olması bekleniyor.



PAYLAŞ