Xiaomi Black Shark indirime girdi! - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark indirime girdi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 14:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Xiaomi bugün Forum İstanbul tarafında açtığı ikinci mağazasında oyun odaklı telefonu olan Black Shark modelini satışa sundu. Xiaomi'nin oyunculara odaklı olan modeli Xiaomi Black Shark indirime girdi!

Xiaomi Mi 8, Android Pie güncellemesi almaya başladı

Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!

Xiaomi Black Shark indirime girdi!

Xiaomi diğer telefonlarında da yaptığı gibi bu telefonunda da büyük indirim fırsatları sunuyor. Xiaomi Black Shark, 3.999 Türk Lirası'ndan satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Ayrıca bu modele indirim yapılarak fiyatın 3.400 Türk Lirası'na kadar düşecek. 128 GB depolama alanına sahip olan ve 8 GB RAM taşıyan bu model yüksek oyun performansı sayesinde dikkat çekmeyi başarıyor. Cihazın özelliklerine gelecek olursak, cihaz 5.99 inç 2.5D kavisli 2160x1080 piksel bir ekran ile satın alınabilecek. 

Cihazın ekranı 18:9 en boy oranına sahip olacak. Ayırca IPS teknolojisi bulunduran ekran, DCI-P3 renk uzayının yaklaşık olarak yüzde 97'sini karşılıyor. Cihaz gücünü Snapdragon 845 işlemcisinden alacak. Xiaomi Black Shark'ı satın almak isterseniz 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri olmaz üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Ayrıca bu seçenekler RAM tarafında değil, depolama kısmında da bulunuyor. Depolama kapasitesi olarak da 64 GB / 128 GB olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip. Xiaomi Black Shark, sıvı tabanlı dahili soğutma sistemi sayesinde işlemci sıcaklığını 8 derecede tutabiliyor.

Xiaomi Black Shark, arka tarafında 12MP + 20MP'lik F.175 diyafram açıklığına sahip çift kamera bulunduruyor. Telefon kamerası ile arkası bulanık fotoğraflar çekebiliyor. Aynı zamanda 4K video desteği de bulunduran cihaz, ön tarafında 20 MP'lik F2.2 kamera bulunduruyor. Pil olarak 4.000 mAh'lık bir bataryaya sahip olan cihaz oyun performansı konusunda oldukça başarılı. Özellikle oyunculara hitap eden bu telefonun 3400 Türk Lirası gibi bir fiyattan satılması, diğer firmaların modellerine göre çok daha ucuz. Üstelik performans konusunda da bazı modelleri geride bırakmayı başarıyor. Zaten işlemciden de anlayacağınız üzere Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alıyor. Bu sayede oyunlarda donma ve kasma olmadan rahatça oynayabileceksiniz. Ayrıca Adreno 630 GPU'su sayesinde günümüzün popüler oyunları PUBG ve Fortnite gibi oyunları hiç takılmadan oynayabilirsiniz.


Xiaomi'nin Yeni Mi Note Air Modeli DuyurulduXiaomi'nin Yeni Mi Note Air Modeli Duyuruldu
Müthiş Özelliklere Sahip Xiaomi Mi Play DuyurulduMüthiş Özelliklere Sahip Xiaomi Mi Play Duyuruldu
Yeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint BrowserYeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint Browser

PAYLAŞ