Xiaomi Black Shark incelemesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-19 19:03:01
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bugünkü haberimizde siz değerli okurlarımızın karşısına Xiaomi Black Shark incelemesi ile çıktık. Son zamanlarda kendinden fazlasıyla bahsettirmeyi başaran Çin menşei olan Xiaomi, oyuncu telefonu olan Black Shark ile teknolojisi severlerin karşısına çıkıyor. Bizde siz değerli okurlarımız için inceledik ve özelliklerini sıraladık. 

Oyun severlere yönelik çıkartılan akıllı telefonlar son dönemlerde çıkan oyunlarla beraber tekrardan popüler oldu. Nokia 6600 yıllarına şöyle bir döndüğümüz zaman N-Gage gibi oyunx-cu telefonlarının telefon pazarında yer aldığını görüyoruz. Geerek sunduğu özellikler olsun gerekse özel tasarımı ile olsun Xiaomi Black Shark, oyun severleri heyecanlandıracak farklılıklar ile karşınıza çıkacak. Bizde sizler için incelememizde heyecan uyandıran farklılıklara birlikte göz atalım.

Xiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa ÇıktıXiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa Çıktı

Cihaz da oyun kumandası özelliği mevcut

Oyun deneyiminizi doruklarda yaşamak istiyorsanız  kullanıcı arayüzünde değişiklikler yapılan cihazın Bluetooth oyun kumandası da aynı zamanda cihazın kenarına kolayca takılabiliyor. Ayrıca bu kumandanın cihazı telefonu ağırlaştırmıyor. Aynı zamanda cihazın merkezini bozmadığını da dikkat çekmek istiyorum. Hatta kumandayı bir defa taktığınız zaman bir daha çıkarmanıza gerek bile kalmıyor. 

18.9 ekran boyutuna sahip

18.9 görüntü oranlarında olan akıllı cihaz, genel anlamda çentikli ekranın kullanıldığını gözlemliyoruz. Ancak bu cihazında firma çentikli ekran kullanmamış. Kısaca akıllı telefonda oyun oynamayı sseven birçok oyun severe göre ayarlanmış olan bu cihaz, hem elinizle tutuş şekli açısında hem de donanım açısından gayet başarılı. 

 


Xiaomi Black Shark Helo Global Pazara SunuluyorXiaomi Black Shark Helo Global Pazara Sunuluyor
Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!
Xiaomi Black Shark indirime girdi!Xiaomi Black Shark indirime girdi!

PAYLAŞ