Xiaomi Black Shark Helo Global Pazara Sunuluyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark Helo Global Pazara Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin merakla beklenen oyuncu telefonu Xiaomi Black Shark Helo modeli geçtiğimiz ay ile beraber duyurulmuştu. Dünyada ilk 10 GB RAM belleğine sahip olan Black Shark Helo şimdi ise global pazarda satışa çıkmaya hazırlanıyor. Çıktığı ilk ay ve şuan için Çin pazarına özel olarak satılan Xiaomi oyuncu telefonu Black Shark Helo sunmuş olduğu özellikler haricinde tasarımı ile de dikkat çeken bir model olmayı başarmıştı. Xiaomi’nin gerçekleştirmiş olduğu lansman ile Xiaomi Mi 8 Pro modelinin global pazarda sunulmasından sonra şimdi ise 9 Kasım itibariyle Black Shark Helo modelini global olarak lanse etmeye hazırlanıyor. Bu sayede Xiaomi’nin bu amiral gemisini Çin pazarı haricinde artık görebiliriz.

Black Shark Helo

Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!

Çin dışındaki bölgelerde satışta olacak model bu sayede yılın son çeyreğindeki satış rakamlarını ikiye katlamayı hedefliyor. Cihazın sunmuş olduğu güçlü özellikleri hatırlayacak olursak modelde Snapdragon 845 işlemcisi yer alacak. Akıllı telefonlarda bir ilke imza atan cihazın 6, 8 ve 10 GB RAM seçenekleri de bulunuyor. 6.01 inçlik AMOLED bir ekran ile gelen cihaz 2160 x 1080 piksel bir çözünürlük sunuyor. Bu ekran ayrıca 60 Hz yenileme hızı sunarak 120 Hz sunan Razer Phone 2’nin arkasında kalmış oluyor.

Model diğer yandan arka yüzeyinde 12 + 20 megapiksel olarak çift kamera barındırıyor. Ön yüzeyde ise yine 20 megapiksellik bir kamera görüyoruz. 4000 mAh’lik bir bataryanın güç verdiği modelde 128 ve 256 GB dahili depolama bulunuyor. Çift soğutma teknolojisine sahip olan model LED ışıklandırmaya sahip olarak gelirken modelin başlangıç fiyatı ise 460 dolar olarak geliyor. Ayrıca 8 GB 128 GB model 504 dolar 10 GB 256 GB olan versiyon ise 600 dolar ile satışa çıkıyor.


10 GB RAM'li Xiaomi Black Shark Helo Tanıtıldı10 GB RAM'li Xiaomi Black Shark Helo Tanıtıldı
Xiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa ÇıktıXiaomi Black Shark Türkiye'de Satışa Çıktı

PAYLAŞ