Xiaomi Black Shark Daha Satışa Sunulmadan Tükendi ! - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark Daha Satışa Sunulmadan Tükendi !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-25 15:15:36
Editör : Esat Karaman
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi?nin yeni oyuncu telefonu Black Shark, 27 Nisan?da satışa sunulacaktı. Satışa günler kala stoktaki tüm cihazları tükenen Xiaomi 1 milyondan fazla Black Shark'ı, telefonu önceden satın alan kişilere ulaştıracak.  Stokların hızlı tükenmesi sonucunda ürünün fiyatı 1000 dolara kadar çıktı. Xiaomi bu fiyatı yarıya kadar indirmek için çalıştıklarını ve en kısa sürede halledeceklerini söyledi.

Satışların normal seviyeye gelmesi için üretimi hızlandıran Xiaomi şöyle bir açıklamada bulundu;

İlk Black Shark oyun telefonları satıldı. Beklenenden çok daha büyük bir taleple karşılaştık. Oyuncuları mümkün olan en kısa sürede Black Shark telefonlarıyla buluşturmak en önemli hedefimiz. Lütfen bize daha fazla zaman verin, yeni telefonları üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz? dedi.

 Xiaomi Black Shark, Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden gücünü almakta ayrıca 6GB ve 8GB RAM seçenekleri bulunan cihaz tamamıyla oyuncular için üretiliyor. Yükesek performanslı olan cihaz 4000 mAh?lik bataryasına sahip cihazın 5.99 inçlik bir ekranı bulunuyor. MIUI9 arayüzüne sahip Android Oreo 8.1 ile birlikte gelen akıllı telefon, tasarım olarak bir nebzede olsa Mİ6'yı andırıyor.





PAYLAŞ