Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 11:37:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Xiaomi'nin oyun telefonu Black Shark, yılın başlarında Çin'de satışa sunulmuştu. Uzun süredir Avrupa pazarlarına gelmesi beklenen telefon artık Avrupa ülkelerinde de piyasaya sunulacak.

Xiaomi Black Shark, Avrupa pazarlarına geliyor!

Xiaomi'nin yılın başında satışa çıkardığı oyun telefonu Black Shark, Avrupa pazarlarında satışa çıkmaya hazırlanıyor. Telefon 16 Kasım tarihinden itibaren Avrupa pazarlarında olacak. Telefonun içerisinde ayrılabilir oyun kumandası ve sekiz derecelik sıcaklık azalması sağlayan likit soğutma ile birlikte geliyor. Xiaomi Black Shark modelinde Snapdragon 845 işlemci ve Adreno 630 GPU bulunuyor. RAM olarak 8 GB RAM ve depolama olarak 128 GB depolama alanı bulunuyor. Cihaz 21:9 görüntü oranı ve 1080p'lik bir ekran barındırıyor. Ayrıca pil kapasitesi tam olarak 4000mAh.

Xiaomi Mi Mix 3 Amerika'da SunulabilirXiaomi Mi Mix 3 Amerika'da Sunulabilir

 

Cihaz saf Android arayüzü ile birlikte gelirken, "Shark Space" adını taşıyan oyun merkezine de hızlı bir şekilde girip çıkmak mümkün. Shark Space modu ile belleği boşaltarak maksimum performans sağlayan cihaz, bildirimleri devre dışı bırakarak oyuna odaklanmayı mümkün kılıyor. Avrupa pazarlarına açılacak olan Xiaomi Black Shark'ın tam olarak fiyat etiketi açıklanmadı. Ancak bu cihazın Çin'deki versiyonu yaklaşık olarak 2620 Türk Lirasına satılıyor. Bununla aynı fiyat etiketine sahip olması beklenilebilir. Black Shark cihazı, global.blackshark.com üzerinden Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Çekya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İspanya, İsveç, İngiltere, İrlanda, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan'da aralarında bulunduğu 28 farklı ülkede satışa sunulacak.

Cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceğini soruyorsanız, Black Shark markalı cihaz, yetkili distribütör üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu yüzden Çin asıllı şirketin resmi küresel kanalı içerisinde olmasa da en yakın süre içerisinde resmi distribütör üzerinden Türkiye'de satışa sunulacaktır.


Yeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar DuyurulduYeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar Duyuruldu
Xiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyorXiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyor
Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!

PAYLAŞ