Xiaomi Black Shark 4 hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark 4 hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-13 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin yeni nesil oyuncu akıllı telefon modeli olan Black Shark 4’ün AnTuTu puanı belli olurken, teknik özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Ortaya çıkan ekran görüntüsüne göre Black Shark 4 modeli aldığı puan ile AnTuTu’nun zirve ismi olacak. Xiaomi’nin oyuncu ekipman ve telefon modelleri geliştirmiş olduğu markası olan Black Shark, dördüncü nesil oyuncu telefonu Black Shark 4’ü piyasaya sürmeye hazırlanırken, şimdi ise modelin AnTuTu puanı belli oldu. Ekran görüntüsüne göre pazarın en güçlü modellerinden birisi olması beklenen modelin performans noktasında üst seviye bir cihaz olacağı açık bir şekilde gözüküyor. Black Shark 4, AnTuTu’da şuana kadar hiçbir cihazın yaklaşamadığı bir puan almış durumda.

Xiaomi Black Shark 4 özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!

Shark-KSR A0 model numarası ile ortaya çıkan Xiaomi Black Shark 4, AnTuTu üzerinde tam 788.505 puan aldığı gözüküyor. Piyasada baktığımız zaman Snapdragon 888 işlemcili Xiaomi’nin en yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 11, AnTuTu’da 708.425 puan aldığı gözüküyor. Aynı işlemcili iQOO 7 modeli ise 752.935 puan ile önemli bir sırada yer alıyor. Yeni Black Shark 4 modeli ise sahip olduğu puan ile oldukça öne geçmiş durumda.

2021 yılında birçok amiral gemisi modelde yer alacak olan Snapdragon 888 işlemcisinden gücünü alacak olan Black Shark 4, bu işlemciye ek olarak 8 GB LPDDR5 RAM ve 128/256 GB UFS 3.1 depolama birimi ile geliyor. Ancak modelin rakiplerine göre asıl farkı ise soğutma sisteminde yer alıyor. Yüksek performansı uzun süre korumak adına modelde güçlü bir soğutma sisteminin yer alması bekleniyor. Yenilenen bu cihazın resmi olarak tanıtımı ile beraber tüm özellikleri ve detaylarının belli olması bekleniyor.  


Resmi olarak tanıtılan Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro özellikleri ve fiyatı
Black Shark 3 ailesinin global pazarda ne zaman satışa çıkacağı belli olduBlack Shark 3 ailesinin global pazarda ne zaman satışa çıkacağı belli oldu

PAYLAŞ