Xiaomi Black Shark 3 Türkiye'de satışa sunuluyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark 3 Türkiye'de satışa sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-12 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin mobil oyunculara hitap eden akıllı cep telefonu Black Shark 3, Türkiye'de satışa sunuluyor. Özelliklerine bakıldığında cihaz özelliklerine bakıldığında uygun bir fiyat etiketine sahiptir. 

Mobil oyun dünyası, çok uzun bir geçmişe sahip olmadığı için şu anda nispeten daha yeni yeni gelişmeye devam ediyor olsa da direkt olarak işse mobil oyuncuların beğenisine sunulan bu akıllı cep telefonlar piyasada yerini alıyor. Oyuncu telefonları ile geliştirmek ile adından söz ettiren Xiaomi, en yeni oyuncu odaklı telefonu olan Black Shark 3’ü Türkiye’de satışa sundu. Şu an itibariyle Xiaomi'nin online mağazaları üzerinden satın alabileceğiniz Xiaomi Black Shark 3 için Türkiye’de 6.999 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olacaktır. 

Xiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleştiXiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleşti

Daha verimli bir mobil oyun deneyimi yaşamak için fiziksel tetik tuşlarına, büyük bir ekrana ve özel bir soğutma sistemine sahip olan bu akıllı cep telefonlar, standart kullanımda da amiral gemilerini aratmayan  bir performans ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 6,67 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekran üzerine kurulan Xiaomi Black Shark 3, AMOLED ekranı ve aynı zamanda 90 Hz yenileme hızı ile beraber hem kaliteli hem de akıcı bir görsel deneyimi sunuyor. 2020 yılında üretilen birçok amiral gemisi cihaza güç veren Snapdragon 865 işlemci sisteminden güç alan akıllı telefonda 8 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Black Shark 3’ün en önemli detaylarından biri olan çentikli ve delikli ekran tasarımı ile geliştirilmemiş olmasıdır. Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, oyun severlerin kesintisiz bir oyun deneyimi yaşaması adında Black Shark 3’te Samsung Galaxy S9 serisine benzer bir ince çerçeveli bir tasarım tercih etmiş gibi gözüyor. Black Shark 3 ile ilgili tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Black Shark 3 özellikleri

90 Hz yenileme hızı, 6,67 inç Full HD AMOLED, 1080x2400 çözünürlüğe sahip olan ekran üzerine kurulan Black Shark 3 Snapdragon 865 işlemcisi ile dikkatleri üzerine roplar. 8 GB RAM 128 GB depolama alanına sahip olan bu cihazın kamera kısmında 64 MP ana kamera + 13 MP ultra geniş açılı kamera (120 derece) + 5 MP derinlik sensörü yer alır. Cihazın ön kamera kısmında ise 20 MP'lik kamera sensörü yer alır. 4.720 mAh, 65 W hızlı şarj, 18 W manyetik şarj bataryası 5G, Wi-Fi 6 bağlantı özelliği ve Android 10 tabanlı JoyUI işletim sistemi vardır. Lightning Black, Star Silver, Armor Gray ve Bright Pink renk seçeneklerine sahip olan bu cihaza sahip olabilirsiniz. 


Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!
Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!
Resmi olarak tanıtılan Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ