Xiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-26 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Telefon üreticisi Black Shark, yeni akıllı telefon modeli olan Black Shark 3 cihazının çıkış tarihini duyurdu. Şirketin açıklamalarına göre yeni Black Shark 3 ‘ün eski modellerden farklı bir logoya sahip olarak piyasaya sürüleceği ifade edildi. Henüz yeni bir telefon üretici marka olan Black Shark, oyuncu odaklı akıllı telefonlar sunmaya devam ediyor. İlk modelini 2018 yılında duyuran şirket, o model sonrasında yeni tasarımlar ile 3 farklı telefon daha çıkarttı. Bu seriye şimdi ise yakın zamanda yeni bir model daha dahil olacak. Bu yeni cihaz diğerlerinden farklı olarak yeni logo taşıması ile dikkat çekiyor. Gelin şimdi tanıtım tarihi belli olan yeni cihazın özellikleri ve tasarımı nasıl olacak detaylara göz atalım.

Yeni Black Shark akıllı telefonu geliyor

16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda

Şirketin bu modelde sunacağı yeni logo, daha önceki logodan S harfini alıyor ve tasarım olarak yüzmekte olan 2 köpek balığını temsil ediyor. İlk logoya göre ise daha sade olan bu logo neon yeşil rengini daha soluk halde kullanıyor. Black Shark’ın bu yeni logosu ile beraber çıkacak olan Black Shark 3 cihazına gelecek olursak Weibo sosyal medya hesabından yayınlanan afişe göre bu yeni oyuncu telefonunu 3 Mart 2020 tarihinde göreceğiz. Cihaz özellikleri ise şu şekilde olacak;

  • 5.000 mAh kapasiteli batarya
  • 38 dakikada tamamen şarj olan batarya (65 W hızlı şarj desteği)
  • Çift modlu 5G
  • 120 Hz 2K ekran
  • Qualcomm Snapdragon 865 işlemci
  • LPDDR5 RAM
  • UFS 3.0 depolama

Bu modelde ayrıca Tencent Games için hazırlanan yeni özelliklerinde olması bekleniyor. Bu sayede oyunlarda daha iyi bir yazılım ve donanım optimizasyonunu yeni Black Shark 3 cihazında görebiliriz. Bakalım cihaz oyun tarafında nasıl bir performans sunacak göreceğiz.


Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!
Black Shark 3 Geekbench'te görüntülendiBlack Shark 3 Geekbench'te görüntülendi

PAYLAŞ