Xiaomi Black Shark 3 5G şubat ayında tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark 3 5G şubat ayında tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 21:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin oyuncu odaklı akıllı telefon modeli olan Black Shark serisine bir yeni üye daha geliyor. Black Shark 3 olarak isimlendirilen bu modelin Şubatta tanıtılabileceği ortaya çıktı. Çin merkezli şirketlerden aktardığı doğru bilgiler ile bilinen Digitalchatstation Weibo sayfası, Xiaomi Black Shark 3’ün beklenenden daha erken gelebileceğini iddia etti. Çinli üretici Xiaomi, her ne kadar amiral gemisi ve orta seviye pazarda öne çıkmaya çalışan bir telefon üreticisi olsa da, oyuncular için oyuncu telefon pazarında da boy göstermeye devam ediyor. Yaşanan son sızıntıya göre ise Black Shark 3 modelini Şubat ayında görebiliriz.

Xiaomi Black Shark 3 çok yakında geliyor

Xiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıXiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Bu yeni oyuncu telefonu 5G desteğine sahip olarak Snapdragon 865 yonga setini kullanacak. Oyun odaklı olacak bu modelin ekran tarafında muhtemel olarak 90 veya 120 Hz yenileme hızı sunması bekleniyor. Güçlü bir işlemci kullanılan bu cihazda 4700 mAh’lik bir pilin yer alması düşünülüyor. 30W hızlı şarj desteğine de sahip olacak olan model bu sayede hızlı bir dolum gerçekleştirmiş olacak.

Geçtiğimiz günlerde ise Black Shark 3 modelinin SHARk KLE-A0 kod adı ile Çin sertifikasyon şirketi tarafından onaylandığı ortaya çıkmıştı. Gelen yeni bilgilere göre ise modelin önceki versiyona göre önemli yeniliklere sahip olacağı bekleniyor. Oyuncu pazarında yerini sağlama almak isteyen Xiaomi, nasıl bir fiyat etiketi sunacak bilinmiyor.


10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı
5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi

PAYLAŞ