Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 12:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Xiaomi firmasının başarılı oyuncu telefonu Black Shark 2'nin tanıtımına sadece 2 gün kaldı. Bu kadar kısa bir süre kalmasına rağmen hala sızıntılar gelmeye devam ediyor. 

Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!

Yeni gelen bilgilere göre Black Shark'ın yeni modeli, cihazın en önemli iki özelliği gözler önüne serildi. Paylaşılan bazı görsellerden gördüğümüz kadarıyla cihazın içerisinde sıvı soğutma olacağı tahmin ediliyor. İlk Black Shark modelinde de bir sıvı soğutma sistemi bulunuyordu. Bu cihazdaysa daha iyi ve daha çok gelişmiş bir sıvı soğutma teknolojisi olacağı bekleniyor. Paylaşılan diğer bir görsele bakıldığında daha güçlü bir mobil ağ sinyaline sahip olacağı gözüküyor. Böylece çevrimiçi oyunlarda daha yüksek verimlilik elde edebilecekler. Bu şekilde oyunlarda daha güçlü mobil ağ sayesinde çok daha az sorunlarla karşılaşacaklardır. Bu telefon oyuncuları gerçekten mutlu edecek gibi görünüyor.

Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 GeliyorXiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor

Xiaomi Black Shark 2 modeli, 23 Ekim tarihinde Çin'de tanıtılacak. 5.99 inçlik bir ekrana sahip olacak olan model, gücünü 845 Snapdragon işlemciden alacak. Telefon içerisinde 8 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi bulunduracak. Bu seçenekler sayesinde oyuncular depolama kapasitesinde herhangi bir sorun yaşamayacak. Black Shark 2, 4.000mAh batarya seçeneği ile birlikte oyunlarda, oyuncuları yarı yolda bırakmayacak ve üstün performans sağlayacak. Ayrıca bu cihazda ikili arka kamera ve arka tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Oyun oynamak için oldukça ideal olan bu telefonun hakkındaki tüm bilgileri tanıtıldıktan sonra sizlerle paylaşacağız.


Xiaomi'nin Yeni Masa Lambası Türkiye Fiyatı Belli OlduXiaomi'nin Yeni Masa Lambası Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Xiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve ÖzellikleriXiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve Özellikleri
Xiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktıXiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktı

PAYLAŞ