Xiaomi Black Shark 2'nin Özellik ve Fiyat İncelemesi - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark 2'nin Özellik ve Fiyat İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-24 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun odaklı mantığı ile Xiaomi tarafından tasarlanan Xiaomi Black Shark 2 resmi olarak tanıtıldı. Teknoloji alanında hızla gelişim gösteren ve ürünleri ile de kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Xiaomi firması, akıllı cihazları ile oyun oynamayı seven kullanıcılarını düşünerek Black Shark 2 modelli özel bir akıllı cihaz üretti. Full HD+ çözünürlük sunan Black Shark 2 akıllı cep telefonu, 6.39 inç boyutundaki AMOLED HDR destekli ekran özelliği doğrultusunda tasarlanmıştır. Bu bilgilere baktığımız anda Black Shark 2'nin canlı bir ekran yapısı ile karşımıza çıkması bekleniyor. 

Xiaomi Black Shark 2'nin Fotoğrafı Sızdırıldı!Xiaomi Black Shark 2'nin Fotoğrafı Sızdırıldı!

Samsun tarafından geliştirilmiş olan akıllı cihaz ekranı üzerinde çeşitli optimizasyon işlemleri yapan Xiaomi'nin ekran gecikme süresinde yaşanan sorunu da bir önceki modellere göre daha minimum seviyeye indirdiğini görüyoruz. Bununla beraber aynı zamanda söz konusu ekran özellikleri sayesinde Black Shark 2 modelli akıllı cihazın ekran renklerinin de ortam da bulunan ışık yoğunluğuna göre otomatik olarak değiştiğini söyleyebiliriz. Genel olarak sorunsuz oyun deneyimi sunmak amacıyla gündeme gelen Black Shark 2, çeşitli yazılım ve donanım özellikleri ile de dikkatleri toplamayı başarıyor. 

Xiaomi Black Shark 2'nin Özellikleri 

Black Shark 2 mobil cihazı 7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen Snapdragon 855 işlemci sistemine sahip olup, 6 - 8 - 12 GB RAM ve 128 - 256 GB dahili hafıza seçenekleri ile de kullanıcılarını memnun edecek kıvamda bir cihaz olarak görülüyor. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda  Liquid Cool 3.0 adı verilen sıvı temelli bir soğutma sistemine de sahip olan oyuncu nitelikli telefon, bu sistem sayesinde yoğun kullanım esnasında herhangi bir ısınma sorunu yaşatmıyor. Cihazın ısınma sorunu yaşamaması adına kullanılan Liquid Cool 3.0 soğutma teknolojisi sayesinde, işlemci sıcaklığı 14 derecenin altında sabit tutulabiliyor. Bu da elbetteki Black Shark 2'nin sürekli olarak yüksek performans sergilemesini sağlıyor.  

Oyun oynamaya yönelik geliştirilen akıllı cihazlar genellikle donanım özelliklerinden ziyade, batarya boyutu ile ön planda oluyor. Bu açıdan da oldukça başarılı bir işlem yapan Xiaomi, cihazda 27 W hızlı şarj destekli 4.000 mAh büyüklüğündeki bir bataryaya yer vererek uzun pil ömrü özelliğini ortaya çıkarıyor. Bunu desteklemek açısında da şirket, Snapdragon 855’in güç verimliliği teknolojisinden faydalanıyor. Xiaomi tarafından üretilen oyuncu telefonu nitelikli akıllı cihazda bizleri aynı zamanda çift arka kamera sistemi bekliyor olacak. Cihazın arka tarafında, f/1.75 diyafram açıklığına sahip olan 48 Megapiksel çözünürlüğündeki bir ana kameraya yer veriliyor. Ana kamerayı desteklemek açısından 2x optik yakınlaştırmaya imkan tanıyan 12 Megapiksel çözünürlüğündeki ikincil bir kamera sensörü ile karşı karşıya geliyoruz. Cihazın ön tarafında ise, 20 Megapiksel f/2.0 kamera sistemi mevcut olacak. Oyuncuları sevindirecek özelliklere sahip olan Black Shark 2 akıllı cihazı ilk olarak Çin'de satışa sunulacak. Cihazın 6 GB RAM + 128 GB dahili hafızalı versiyonu için kullanıcılar 476 dolar etiket fiyatı mevcutken, 12 GB RAM + 256 GB depolama seçeneği için 625 dolar fiyat biçilmiştir. 

 


Xiaomi'nin oyunculara özel Black Shark 2 modeli onaylandıXiaomi'nin oyunculara özel Black Shark 2 modeli onaylandı
Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!Xiaomi Black Shark 2'nin Sıvı Soğutması açığa çıktı!

PAYLAŞ