Xiaomi Black Shar 2 Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shar 2 Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-19 11:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni oyuncu telefonu olan Black Shark 2 modeli hakkında bir süredir sızıntı gelmeye devam ediyor. Şimdi ise cihazın resmi olarak çıkış tarihi belli oldu. Geçtiğimiz Nisan ayı ile beraber Xiaomi cephesinden Black Shark modelini görmüştük. Cihaz sunmuş olduğu teknik özelliklerin yanı sıra tasarımı ile de bir hayli dikkat çekmiş ancak global Pazar yerine Çin bölgesinde popüler olmayı başarmıştı. Ancak şirketin yeni ortaya çıkan yeni versiyonu ile beraber global pazarda iyi bir başarı bekleniyor. Bu noktada Xiaomi Black Shark 2’yi 23 Ekim tarihi ile beraber resmi olarak göreceğiz.

Yeni Xaiomi Black Shark 2

Bu yeni versiyonun selefi modeline göre farkı OnePlus ve T versiyonlarında gördüğümüz farka benzeyecek. Bu noktada yeni Black Shark 2 modelinde yine Black Shark’ta yer alan Qualcomm mimarili Snapdragon 845 işlemcisini göreceğiz. Bu işlemci setine ek olarak 8 GB’lık RAM ve 128 GB’lık dahili depolama kapasitesi bu modelde yer alacak. 6 inçlik büyük bir ekran ile gelecek olan modelde 4000 mAh’lik bir pil yer alacak. Cihazın en büyük değişikliklerinden birisi ise arka yüzeydeki yenilen tasarımda göreceğiz. Bu noktada Black Shark 2 modeli yenilenmiş bir arka yüzey ile gelecek.

Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 GeliyorXiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor

Yeni versiyonda daha sade tasarıma sahip olacak arka yüzeyde gereksiz çıkıntı ve katmanlar törpülü bir şekilde gelecek. Diğer yandan yeni Black Shark 2 modelinde cam ve alüminyum beraberliğinde bir kasa göreceğiz. Black Shark 2 modelinin önümüzdeki hafta ile beraber lanse edilmesi beklenirken Ekim 25 ile beraber ise Mi Mix 3 modelini göreceğiz. Bakalım Xiaomi’nin bu yeni oyuncu telefonu Çin bölgesi haricinde global de bir başarı yakayacak mı göreceğiz.


Xiaomi'nin Yeni Masa Lambası Türkiye Fiyatı Belli OlduXiaomi'nin Yeni Masa Lambası Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Xiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve ÖzellikleriXiaomi Mi Air Purifier 2 Türkiye Fiyatı ve Özellikleri
Xiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktıXiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktı

PAYLAŞ