Xiaomi, Beş Kameraya Sahip Bir Telefon Geliştiriyor Olabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi, Beş Kameraya Sahip Bir Telefon Geliştiriyor Olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 16:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticileri kamera konusunda oldukça iddialı bir şekilde telefon çıkartıyorlar. Son çıkan telefonlara baktığımızda çoklu kamera sistemlerinden tutun yapay zeka konusunda muhteşem çekimler yapabilen akıllı cihazlara kadar farklı firmalardan birçok ürün bulunuyor. Özellikle Xiaomi, 4'lü kamera sistemi ile oldukça dikkat çekmişti. Şimdi ise gelen sızıntılara göre şirket, 5 kameraya sahip bir cihaz geliştiriyor olabilir.

Xiaomi Katlanabilir Modeli İki Kere Katlanacak

Huawei Mate 20 Lite ve Xiaomi Mi 8 karşılaştırmasıHuawei Mate 20 Lite ve Xiaomi Mi 8 karşılaştırması

Xiaomi, Beş Kameraya Sahip Bir Telefon Geliştiriyor Olabilir

Xiaomi'nin ürün yöneticisi Wang Teng Thomas, sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı. Bu gönderide farklı tasarımlara sahip Xiaomi cihazlar görülüyordu. Bu fotoğrafları ilginç kılan bir nokta ise, alt kısımda "Shot on MI AI Penta Cam" yazısı oldu. Yani fotoğrafta beş kameraya sahip bir Xiaomi cihazı ile çekilmiş olabileceği iddiaları bulunuyor. Benzeri filigran markaların diğer modelleri de bulunuyor. Bu sefer yeni modelin sızıntısına sahip olabilir. Wang Teng Thomas, bir süre sonra bu fotoğrafı kaldırdı. 

Eldeki bilgilerin kısıtlı olması nedeniyle ne sensörleri analayabildik, ne de kameraların tasarımı hakkında bir bilgiye sahip olabildik. Fakat farklı özellikli sensörler ile bu akıllı telefonun kameraları güçlendirildiğini düşünürsek Xiaomi, akıllı telefon piyasasına damga vuran bir cihaz ile gelebilir.


Xiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldiXiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldi
Xiaomi Mi 8 ve Redmi Note 7 karşılaştırmasıXiaomi Mi 8 ve Redmi Note 7 karşılaştırması
Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve Redmi Note 7 KarşılaştırmasıXiaomi Redmi Note 6 Pro ve Redmi Note 7 Karşılaştırması

PAYLAŞ