Xiaomi Apollo kamera performansıyla 2020'nin en iyi telefonu olabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi Apollo kamera performansıyla 2020'nin en iyi telefonu olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin oldukça iddialı kamera ve zoom özelliklerine sahip yeni akıllı cep telefonu geliştirildiği aktarıldı. Xiaomi Apollo kod adına sahip olan bu cihazla Ağustos ayında karşılaşabiliriz. Mobil sektörüne dair güvenilir istihbaratları ile adından söz ettiren Xiaomishka adlı bir Twitter hesabı, bu kez Xiaomi'nin piyasaya sürmeyi planladığı yeni akıllı cep telefonu hakkında bazı özel bilgiler paylaşıldı. 

Daha önce M2007J1SC model numaralı olan cihazın geliştirilme sürecinde olduğu dile getirilmişti. Xiaomishka akıllı telefonun "Apollo" kod adına sahip olduğunu doğruladığını söylüyor.

Xiaomi kredi kartını tanıttıXiaomi kredi kartını tanıttı

Samsung, 150 megapiksel sensör geliştiriyor

Bir kaç sonra yani Ağustos ayında kullanıcıların beğenisine sürülmesi beklenen Xiaomi Apollo'nun kamera ve zoom özellikleriyle ses getirecek bir model olacağı da belirtildi. Yani bu konudaki performansıyla kullanıcılar cihazlarından son derece memnun kalacaklar gibi gözüküyor. Söz konusu cihazın kamera özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok fakat Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un 150 megapiksel çözünürlüğe sahip bir görüntü sensörü üzerinde de çalıştıkları da biliniyor. Belki de bu sensör ilk kez Xiaomi Apollo'da karşımıza çıkacak. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleriyle dikkatleri üzerine çekecek olan bu cihaz hakkında yakında daha fazla bilgi elde etmek mümkün olabilir. 


Xiaomi CEO'su neden iPhone'u seçti?Xiaomi CEO'su neden iPhone'u seçti?
Xiaomi Türkiye’den resmi MIUI 12 paylaşımıXiaomi Türkiye’den resmi MIUI 12 paylaşımı
Xiaomi 2020 ilk çeyrek geliriyle beklentileri aştıXiaomi 2020 ilk çeyrek geliriyle beklentileri aştı

PAYLAŞ