Xiaomi, Android Go'lu Redmi Go'yu Tanıttı - Haberler - indir.com

Xiaomi, Android Go'lu Redmi Go'yu Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 17:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Xiaomi, bir süredir sızıntılarının geldiği cihazı olan Redmi Go'yu resmi olarak tanıttı. Xiaomi, Redmi Go modelini bu sabah Twitter üzerinden resmi bir görsel ile tanıttı. Paylaşılan görsel Ishan Agarwal tarafından geçen hafta paylaşılan sızıntıları destekler nitelikteydi. 

Xiaomi Katlanabilir Modeli İki Kere Katlanacak

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi 9 teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Xiaomi, Android Go'lu Redmi Go'yu Tanıttı

Xiaomi'nin paylaşımı içerisinde Redmi Go'nun 5 inçlik bir ekrana, 1.4GHz'lik dört çekirdekli Snapdragon işlemcisine, 3000mAh'lık bir bataryaya, 8 MP'lik bir arka kameraya ve 5 MP'lik selfie kamerasına sahip olacağı gözüküyor. Diğer bir deyişle, Agarwal'ın sızıntısı, Xiaomi'nin resmi olarak paylaştığı bilgilerden çok daha fazlasını içeriyor. Sızıntıya göre cihaz Snapdragon 425 işlemci modelini, 1 GB RAM, 8 GB depolama alanı ve Android 8.1 işletim sistemine sahip olacağını iddia ediyordu.

Aslında Redmi Go için üzerinde küçük değişiklikler yapılan Redmi 2 dersek yalan söylemiş olmayız. Xiaomi Redmi 2 modelinde de 1 GB RAM, artırılabilir 8 GB depolama alanı, 8 MP'lik arka kamera bulunuyordu. Ancak Redmi 2 modeli Redmi Go modelinden farklı olarak, daha eski dört çekirdekli bir yongaya sahip olacak. Redmi Go ile ilgili en çok merak konulardan birisi ise bu yeni cihazın fiyat etiketi olmuştu. Çünkü Xiaomi cihazları için inanılmaz fiyat etiketlerini görüyoruz. WinFuture adlı web sitesine göre çok düşük bir fiyat etiketine sahip olacak olan bu telefon yaklaşık olarak 485 Türk Lirası'na sahip olabilir. 


Çin menşei Xiaomi'nin hisseleri giderek düşüyorÇin menşei Xiaomi'nin hisseleri giderek düşüyor
Xiaomi Yi Home Camera 3 güvenlik kamerasını duyurduXiaomi Yi Home Camera 3 güvenlik kamerasını duyurdu
Yeni yılda yepyeni arayüzü İle Xiaomi MIUI 11 geliyorYeni yılda yepyeni arayüzü İle Xiaomi MIUI 11 geliyor

PAYLAŞ