Xiaomi Amazfit Verge Lite Tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Xiaomi Amazfit Verge Lite Tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-19 14:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi olan Xiaomi’nin son dönemde tanıtılmış olan akıllı saat modeli Xiaomi Amazfit Verge Lite, ülkemizde satışa çıktı. Şirketin merakla beklenen bu yeni saat modeli, Verge Lite, bir süre bekleyişin ardından Türkiye’deki satışına başlandı. Xiaomi Türkiye Garantili olarak satışa çıkan saat 750 TL fiyat etiketi ile geliyor. Stokları açılan cihazın beyaz ve siyah olarak iki farklı renk seçeneği ile sunulduğu biliniyor. Tasarımına genel olarak baktığımız zaman cihazın oldukça şık bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Özellikler bakımından da yeterli detaylar sunan saat, Türkiye’de ciddi satış rakamına erişmesi bekleniyor. Özellikle fiyatıyla rakiplerine karşılık oldukça ucuz bir akıllı saat olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Amazfit Verge Lite Satışa Çıktı

Xiaomi kamera lens patenti sızdırıldıXiaomi kamera lens patenti sızdırıldı

Saatin detaylarına gelecek olursak modelde yuvarlak yapılı 1.3 inçlik AMOLED bir dokunmatik ekran bulunuyor. 360x360 piksel çözünürlük sunan bu ekran Gorilla Glass 3 korumasına sahip durumda. Yurt dışında iki farklı renk seçeneğine sahip olan model 46 gram ağırlık ile geliyor. Akıllı telefon bağlantısı ile bildirim alınabilen bu saat, birçok aktivite için takip gerçekleştirebilme özelliğine sahip durumda. Ayrıca nabız ölçümü de yapılabilen bu saatin 20 gün gibi oldukça iddialı bir pil ömrü bulunuyor.

GPS+GLOBASS desteğine sahip olan bu akıllı saat GPS birimi olarak 40 saat pil ömrü sunabiliyor. Modeli siyah veya beyaz renk seçeneği olarak 750 TL fiyat etiketiyle sahip olabilirsiniz.  


Xiaomi kablosuz masa lambasını duyurduXiaomi kablosuz masa lambasını duyurdu
Xiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ