Xiaomi akıllı hoparlör: Redmi XiaoAI Touchscreen Speaker Pro tanıtıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi akıllı hoparlör: Redmi XiaoAI Touchscreen Speaker Pro tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin ilginç ürünlerini görmeye devam ediyor. İlginç ürünleri ile gündeme gelen üretici şirketi şimdi ise akıllı hoparlör ile karşımıza geliyor. Çamaşır makinesinden akıllı telefona kadar birçok akıllı ürün sunmaya devam eden Xiaomi’nin bu ürünleri hiçte sıradışı durmuyor. Şirketin bu yeni söz konusu ürünü ise dokunmatik ekranlı hoparlörü olarak karşımıza geliyor. Model REdmi XiaoAl Touchscreen Speaker Pro olarak karşımıza geliyor. Gelin şimdi Xiaomi’nin bu yeni hoparlör modelinin detayları neler içeriğimizde bakalım.

Xiaomi akıllı hoparlör XiaoAl Touchscreen Speaker Pro tanıtıldı

Tüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saatTüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat

Bu söz konusu hoparlörün piyasadaki modellerden farklı olarak birçok özelliği bulunuyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise dokunmatik ekran yüzeyi diyebiliriz. Hoparlör bir tablete benzer şekilde kullanıcı ara yüze sahip olarak geliyor. Sadece Bluetooth değil, Wifi teknolojisini de desteklediğini belirtelim. 8 inç boyutundaki bu ekran bir tablet büyüklüğünde diyebiliriz. Xiaomi ekosisteminin akıllı asistanı XiaoAl bu ürün de yer alıyor. Ancak maalesef Çince destek olduğunu belirtelim.

Hoparlörün batarya kapasitesinin oldukça iyi olduğunu belirtelim. Bu akıllı hoparlör 4700 mAh boyutunda lityum batarya ile geliyor. Bu batarya 4 saatlik bir kullanım ömrü sunabiliyor. Ekranın iyi özelliklerinden birisi de sahip olduğu 1200 x 800 çözünürlüğü oluyor. Bu boyutlu bir ekran için çözünürlüğün yeterli olduğunu belirtelim. XiaoAl Touchscreen Speaker Pro, müzik deneyimi yaşatmaktan daha çok mutfak ve ofiste yada bir evde tablet deneyimi de yaşatabilmesi için tasarlanmış diyebiliriz. Söz konusu bu hoparlör 73 dolar bir fiyat etiketi ile 8 Eylül’de Çin’de satışa çıkacak. Vergilerle beraber bu ürünün fiyatının yaklaşık 650 TL olacağını belirtelim. Türkiye’de satılmasa bile yurtdışı kaynaklı siteler üzerinden edinilebileceğini belirtelim. Bakalım bu ilginç yapıdaki hoparlör nasıl bir dönüş alacak göreceğiz.  


Xiaomi Mi Band 5 rakibi Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldıXiaomi Mi Band 5 rakibi Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı
A101’de 139 TL’ye satılacak Xiaomi EarBuds S özellikleriA101’de 139 TL’ye satılacak Xiaomi EarBuds S özellikleri

PAYLAŞ