Xiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi, akıllı çamaşır makinesini tüm dünyaya duyurmak için hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 18:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde popülerliği iyice artan Çin menşei Xiaomi, akıllı telefon sektöründe gösterdiği başarılı adımlardan sonra, şimdide beyaz aşya alanlarında hızlı bir giriş yapmak için kolları sıvıyor. 

2018'in son ayında Mijia ismini verdiği akıllı çamaşır makinesinin tanıtımını gerçekleştiren Xiaomi, aldığı tepkilerin çok olumlu olduğunu ve bu kadar çok olumlu tepki alacağını düşünmediğini açıkladı. Hem yıkama işlemini hem de kurutma işlemini bir arada  yapabilen çamaşır makinesi, 10 KG kapasiteli olacak. Ancak bu çamaşır makinesi ilk önce Çin sınırları içerisinde satılacak. 

Xiaomi Mi 8 güncellemesi ile gelen yeniliklerXiaomi Mi 8 güncellemesi ile gelen yenilikler

Xiaomi Mi A3 yeni sızıntıyla ortaya çıktı

Firma sosyal medya üzerinden sorduğu soru üzerine fikrini değiştirdi

Çamaşır makinesinin gerçekleştirmiş olduğu tanıtımın hemen ardından, özellikle de Hindistan'daki kullanıcılardan yoğun bir şekilde talep aldı. Bu yoğun talebin ardından ise firma ürettiği bu ürünü global çapta pazara sokmayı düşünüyor. Bu konu üzerine aklına bir fikir getiren şirket, arz talep dengesini ölçmek adına Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak, kullanıcıların ne düşündüğünü sordu. Sorduğu souya yoğun bir şekilde olumlu dönüş yapan insanlar, şirketin yeni bir planlamaya gitmesine neden oldu. Akıllı çamaşır makinesi ile yakın bir tarihte global pazara açılmayı hedefleyen firma, önceliği en çok yoğun olan Hinditan'a vereceğini tahmin ediyoruz. 

Makine çok sessiz çalışıyor

Çok az enerji harcayarak, en çok etkili bir yıkama sistemi gerçekleştiren akıllı makine Mijia, bütün bu işlemleri neredeyse hiç ses çıkarmadan gerçekleştiriyor. yıkma işlemi bittikten hemen sonra ise bütün kıyafetleri kurutabilme özelliğine sahip. Aynı zamanda kullanıcıya sıcaklığının derecesini konyrol edebilme imkanı tanıyor. 

 


Xiaomi Black Shark indirime girdi!Xiaomi Black Shark indirime girdi!
Xiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya ÇıktıXiaomi Mi A3 Yeni Sızıntıyla Ortaya Çıktı

PAYLAŞ