Xiaomi Afrika’ya çıkarma yapacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Afrika’ya çıkarma yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 14:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi yeni pazarlara çıkarak satışlarını arttırmak adına Afrika’yı hedefine aldı. Marka, yeni ürünleriyle pazarda yer almayı hedefliyor.

Çin’in en güçlü üreticilerinden birisi olan Xiaomi, artan rekabet nedeniyle yeni pazarlara giriş yapmaya hazırlanıyor. Şu anda piyasada yer alan bir diğer yerli üretici Transsion Holdings olurken Xiaomi yeni hamlesi ile birlikte pazarda rakip durumuna gelecek. Artan pazar rekabeti nedeniyle markaların büyük bir bölümü benzer arayışlar içerisine girse de Afrika’nın bu konuda ne kadar tatmin edeceği ise bilinmiyor. 

Xiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldiXiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldi

Xiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya Çıktı

Yeni rekabet alanı Afrika

Şu anda Xiaomi’nin girmeyi planladığı bölgede lider olarak Samsung bulunuyor. Samsung’un yanı sıra Tecno, Itel ve Infinix gibi lider markalar burada ciddi bir üstünlüğü elinde bulunuyor. Huawei’nin dahi dördüncü olabildiği bölgede Xiaomi’yi zorlu bir yarış bekliyor.

Farklı modelleri ile dönemsel olarak pazara giriş yapmış olsa da ofis açmayan ve resmi olarak bölgeye giriş yapmayan Xiaomi, açacağı ofisler ile birlikte resmen burada yer almaya başlayacak.

Afrika'da Mİ adı için tehlike yaşanabilir!

Xiaomi model isimlerinde Mİ ismini kullansa da Afrika bölgesi için Mi isim hakkı African Regional’da. Bu nedenle de Mİ isminin kullanılması adına da bölgede Xiaomi’yi zorlu bir durum da bekliyor. Bu konuda markanın pazarda nasıl bir yer alacağı ise görülecek. 

Xiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandı


Xiaomi Mi 8 ve Redmi Note 7 karşılaştırmasıXiaomi Mi 8 ve Redmi Note 7 karşılaştırması
Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve Redmi Note 7 KarşılaştırmasıXiaomi Redmi Note 6 Pro ve Redmi Note 7 Karşılaştırması
Xiaomi Redmi 5 Plus ve Redmi Note 7 KarşılaştırmasıXiaomi Redmi 5 Plus ve Redmi Note 7 Karşılaştırması

PAYLAŞ