Xiaomi 9T Pro Türkiye fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi 9T Pro Türkiye fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-26 10:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji firmaları içinde son dönemlerde dikkatleri üzerine çeken Xiaomi, merakla beklenen Mi 9T Pro’yu tanıtmıştı. Sahip olduğu özelliklerle Redmi K20 Pro’ya benzetilen 9T Pro’nun yakın zamanda Avrupa pazarında yerini alacağı biliniyordu, gelen haberlere göre Xiaomi’nin yeni cihazı Avrupa ile birlikte Türkiye pazarında da yerini alacak. 

Xİaomi Mi 9T Pro özellikleri 

Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor

Xiaomi Mi 9T fiyatı ve satış tarihi açıklandı

Gücünü Snapdragon 955 işlemciden alan Mi 9T Pro, Qualcomm’un neredeyse en güçlü işlemcisini kullanıyor.  Güçlü bataryasıyla kullanıcıların beklentilerini karşılayan Mi 9T Pro, 4000 mAh’lık bataryaya sahip. 27 W’luk hızlı şarj desteğine sahip olan Mi 9T kamera özellikleriyle de oldukça dikkat çekiyor. Ana kamerası f/q.75 diyaframa ve 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan Mi 9T Pro 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip telefoto v e 16 Megapiksel çözünürlükteki ultra geniş açılı sensörüyle oldukça başarılı.  

Bunun yanı sıra Mi 9T Pro’nun  en dikkat özeliklerinden biri ise yapay zeka desteğine sahip Game Turbo moduna sahip olması. Sahip olduğu 6 GB RAM ve 64 ile 128 GB arası değişen dahil depolama kapasitesiyle Mi 9T Pro  orta segment cihazlar arasında iyi bir başarı elde edecek gibi duruyor. 

Xiaomi Mi 9T Pro ne zaman satışa çıkacak?

Xiaomi'den Google'a Göndermeli Reklam

Yakın bir zaman içerisinde tüm Avrupa ülkelerine Xiaomi’nin resmi sitesi üzerinden satışa sunulacak olan Mi 9 T Pro’yu kullanıcılar dilerlerse Amozon’un resmi sitesinden de satın alabilecekler. Xiaomi Mi 9T Pro’un 64 GB dahili depolama desteğine sahip olan versiyonu 399 Euro, 128 GB dahili depolama desteğine sahip olan versiyonu ise 499 Euro’dan Avrupa’da satışa sunulacak. 

Başlangıçta siyah ve kırmızı olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan cihazın ilerleyen zamanlarda renk skalasının genişleyip genişlemeyeceği ise bilinmiyor. Xiaomi Mi 9T Pro'nun Türkiye'de yaklaşık olarak 2600 ile 3250 bin arsında bir fiyata sahip olması bekleniyor. Xioami Mi 9T Pro, İspanya’da Mi.com sitesi üzerinden 26 Ağustos tarihinde ön satışa açılacak. Ön siparişi alınan cihazların ise 2 Eylül tarihinde kullanıcılara ulaştırılmak üzere kargoya verileceği biliniyor. Fransa da Mi Smart Band 4 kampanyasıyla alıcısıyla buluşacak Mi 9T Pro’nun ön satışlarının tüm ülkelerde 26 Ağustos tarihinde başlaması bekleniyor.


Xiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ