Xiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yüksellti - Haberler - indir.com

Xiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yüksellti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi'nin 40W olan kablosuz şarj teknolojisi şu an için bir video ile test edildi. 4.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan bir cihazın 40 dakika içerisinde tamamen şarj ediliyor olması teknolojisi üzerinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu bu teknoloji şu an için halen test aşamasındadır. Konuyla ilgili olarak yayınlanan video, Çinli teknoloji şirketi Xiami'nin 40W kablosuz şarj olma hızını gözler önüne seriyor. Şirket şu an için bu teknolojiyi geliştiriyor, yakın zamanda sunulacak olan Xiaomi telefonlarından birinde bu teknolojiyi görmek mümkün olabilir. 

Ne zaman sunulacağı henüz belli değildir

Xiaomi'nin şu an üzerinde çalıştığı teknolojinin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değildir. Konuyla ilgili sunulan videoda, 4.000 mAh pil kapasitesine sahip olan Xiaomi markalı akıllı cep telefonunun sadece 40 dakika içerisinde tamamen şarj olduğunu görmek mümkündür. Şarj stadının üzerine konulan bu akıllı cihazın 10 dakika içinde %30 olduğu gözlemlenirken, cihazın %50 doluluk oranına ulaşması ise 18 dakika kadar sürüyor. Şirket, henüz bu hızlı şarj teknolojisini ne zaman akıllı cep telefonlara entegre edeceği konusunda bir tarih vermiş değildir. 

Xiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleştiXiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleşti

Şu an için Xaomi Mi 10 Pro  modelinde 30W hızlı şarj teknolojisi yer alıyor ve OnePlus akıllı cep telefonların şarj hızı ile eş değer olduğunu söylemek mümkündür. Çin merkezli şirket geçmiş dönem içerisinde 100W hızlı şarj teknolojisini de göstermiştir. Fakat Mi 10 Pro adlı akıllı cihaz da olması beklenen bu özellik şu an için henüz ortaya çıkmış değildir. Xiaomi şirketinin bir sonraki akıllı cep telefonu modeli Mi Mix 4'ün bu özelliklere sahip olup olmayacağı da bilinen durumlar arasında değildir. Hızlı şarj teknolojisinin her geçen gün daha da artması ile beraber Xiaomi şirketi de bu alanda da kendini göstererek akıllı cihazlarını batarya konusunda daha güçlü hale getirmek istiyor. 

 


Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı hayranlık uyandırıyorXiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı hayranlık uyandırıyor
Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!
Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!

PAYLAŞ