Xiaomi 2019'a Bomba Gibi Başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi 2019'a Bomba Gibi Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-21 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google ile Çinli teknoloji şirketi Xiaomi arasındaki ilişkiler ve gerginlikler sürmeye devam ederken, diğer üreticilerden yeni hamleler görmeye devam ediyor. Şimdi ise bir başka Çinli marka olan Xiaomi için merakla beklenen 2019’un ilk çeyrek dilimine ait finansal raporlar açıklandı. Gerek orta seviye bütçe dostu cihazları gerekse güçlü amiral gemisi modelleri ile dikkat çeken Xiaomi şirketi, 2019 yılına yeni amiral gemisi modelleri olan Mi 9 ve Redmi Note 7 serileri ile giriş yaptı. Bu cihazlar ile yıla oldukça iyi bir başlangıç yapan şirket kullanıcıların beğenisini kazandı. Bu beğeni ve ilgi ilk çeyrek raporlara da yansımış durumda. Öyle ki ilk çeyrek gelirleri şirketin beklentilerinin bir hayli üstüne çıkmış durumda.

Xiaomi 2019 İlk Çeyrek Gelirleri Dikkat Çekiyor

Xiaomi, En Hızlı Telefonlar Nisan Ayı Listesine Damga VurduXiaomi, En Hızlı Telefonlar Nisan Ayı Listesine Damga Vurdu

Çin pazarı son günlerde ABD hükümetinin koymuş olduğu ambargo ile uğraşırken, dünyanın çeşitli yerlerinde satışta olan Xiaomi, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 27 daha fazla gelir elde etmeyi başarmış durumda. Bu artış ile beraber şirket 6.3 milyar dolar gelir elde etti. Çin telefonlarının telefon sevikiyatlarında iç piyasa durgun olmasına rağmen ve genel anlamda yüzde 21’lik bir düşüş olurken, ilk çeyrekte 27.9 milyon adet ile en fazla telefon sevkiyatı gerçekleştiren dördüncü isim Xiaomi oldu.

Xiaomi şirketin Hindistan’ta üst üste yedinci kez en iyi akıllı telefon satıcısı olmayı başardı. Batı Avrupa bölgesinde ise ilk dört sırasına adını yazdırdı. Dünya genelinde MIUI kullanıcılarının yıllık olarak yüzde 37’lik artış ile 260 milyon kullanıcıya eriştiği ifade ediliyor. Bakalım Huawei, büyük sıkıntılardan geçerken rakip Çinli üreticilerden ne gibi hamleler olacak göreceğiz. Şuan için 2019’un Xiaomi’ye yaradığını ve rakamların oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebiliriz.


Xiaomi, Redmi K20 Modelini DoğruladıXiaomi, Redmi K20 Modelini Doğruladı
Xiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını YükseltiyorXiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını Yükseltiyor

PAYLAŞ