Xiaomi 144 MP kameralı akıllı telefon üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi 144 MP kameralı akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, bir kaynağa göre 144 megapiksel kameralı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia edildi. Söz konusu iddialara göre Mi CC 10 Pro veya Mi 10S Pro modelinde bu kameraların yer alması bekleniyor. Çok eski bir geçmişe sahip olmayan Xiaomi, sektörde sağladığı başarılar ve yenilikçi teknolojiler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarında birçok alanda yenilikçi olmayı ihmal etmeyen şirket, bu geliştirmelerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde 108 MP kameraları ile dikkat çeken marka, şimdi ise kamera çözünürlüğü tarafında daha da yukarıyı hedefliyor.

Hindistan’ın duyumcularından olan Sudhanshu, dikkat çeken bir iddiayı Twitter üzerinden paylaştı. Buna göre Xiaomi’nin 144 MP çözünürlüğünde bir kamera üzerinde çalıştığını ve şirketin bu kamerayı tanıtımı yaklaşmakta olan bir akıllı telefon modelinde kullanacağını iddia etti.

Xiaomi'nin 3.çeyrekte tanıtacağı akıllı telefonların listesi ortaya çıktı!Xiaomi'nin 3.çeyrekte tanıtacağı akıllı telefonların listesi ortaya çıktı!

Xiaomi 144 MP kameralı akıllı telefonu geliyor

Sudhanshu, Xiaomi’nin 144 MP’lik kamerasını kullanacağı telefon modeli hakkında tahmini de bulunuyor. Buna göre ise Çinli teknoloji devi Xiaomi, sektörde yeni bir kamera sensörü sunacak olan modelin Mi 10S Pro veya Mi CC10 Pro modellerinden birisi olması bekleniyor. Xiaomi’nin hem Mi 10 hem de Mi CC 9 cihazında 108 megapiksellik yeni kamerasını kullanması bekleniyor. Her iki model de güçlü seçenekler ile karşımıza gelecek gibi duruyor.

İddialar, Xiaomi’nin yeni bir içerikler üzerinde çalıştığını gösterirken, ne derece doğru olduğunu ilerleyen dönemlerde göreceğiz.


Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!
Xiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılarXiaomi Mi Band 5 hakkında önemli sızıntılar

PAYLAŞ