Xiaomi 144 Hz yenileme hızına sahip yeni bir akıllı telefon tanıtabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi 144 Hz yenileme hızına sahip yeni bir akıllı telefon tanıtabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-29 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi yakın bir zamanda 144 Hz ekranlı ve Dimensity 1000+ işlemciye sahip yeni bir akıllı telefon modeli duyurabilir. Bu kapsamda Xiaomi şirketinin MediaTek Dimensity 1000+ yonga işletim setini kullanan yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi. Çinli markadan Dimensity 1000+ ile 144 Hz ekran yenileme hızına sahip yeni bir Redmi modeli görebiliriz. MediaTek’in Dimensity 1000 serisini tanıtmış olduğu lansmanda Xiaomi Group China’nın başkanı ve Redmi markasının genel müdürü olan Lu Weibing de sahne de yer almıştı. Bu noktada Xiaomi’nin yeni MediaTek işlemcilerini kullanan akıllı telefonlar piyasaya süreceği söylentilerinin de başlangıcı olmuş oldu.

Xiaomi yeni iddialı bir Redmi model tanıtabilir

Xiaomi Apollo kamera performansıyla 2020'nin en iyi telefonu olabilirXiaomi Apollo kamera performansıyla 2020'nin en iyi telefonu olabilir

MediaTek’e göre Dimensity 1000+ işlemcisi pazardaki 5G çift SIM kart modunu destekleyen tek yonga ve kullanıcılara kararlı bir ağ hızı sunuyor. Diğer yandan MediaTek Dimensity 1000+ 144 Hz yenileme hızına da destek sağlıyor. Tüm bunlar haricinde görüntü kalitesi optimizasyonu için yeni bir özellik olan MiraVision ile beraber geliyor. Weibo sızıntıları ile ünlü olan DigitalChatStation adlı kullanıcı Xiaomi’nin 144 Hz LCD bir ekrana sahip akıllı telefon geliştirdiğini gösteren bir paylaşım yaptı. Diğer yandan bu yeni modeli MediaTek Dimensity 1000+ yonga seti kullanacağını da belitti. Xiaomi, MediaTek’in amiral gemisi işlemcisini yeni Redmi modellerinden birisine yer verebilir.

Xiaomi Group China başkanı ve Redmi genel müdürü, Redmi 10X serisi lansmanın da şirketin ürün yelpazesini K serisi, X serisi ve Note serisi olarak ayırıyor. MediaTek Dimensity 1000+’ın üst seviye bir işlemci olduğu düşünüldüğü zaman ise K serisi bir akıllı telefon modeli ile gelmesi bekleniyor. Redmi K30 Pro, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci seti ile geliyor ve marka Dimensity 1000+ işlemcisi ile cihazlarına 5G teknolojisini daha düşük maliyetle getirmiş olacak.


Xiaomi döner kameralı katlanabilir ekranlı telefon patenti aldıXiaomi döner kameralı katlanabilir ekranlı telefon patenti aldı
Xiaomi'den uzaydan internet projesi hakkında açıklamaXiaomi'den uzaydan internet projesi hakkında açıklama

PAYLAŞ