Xiaomi 120X zoom özelliğine sahip olan bir akıllı telefonu piyasa sürebilir - Haberler - indir.com

Xiaomi 120X zoom özelliğine sahip olan bir akıllı telefonu piyasa sürebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-05 19:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Rus merkezli bir kaynağa göre Xiaomi’nin yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Açıklamalara göre ise “CAS” olarak adlandırılan bu akıllı telefonu 108 MP ana kameraya ve 120x dijital yakınlaştırma sunabilen bir periskop özelliğine sahip kamera yer alacak. Sızdırılan ilk detaylara göre Xiaomi’nin bu yeni akıllı telefon modelinin adı belli değil. Ancak yeni akıllı telefon CAS olarak adlandırılıyor ve bu kaynağa göre akıllı telefonun Mi CC10 serisine dahil olacak bir model olması bekleniyor.

Sızan bilgilere göre Xiaomi’nin CAS adlı bu gizemli model Qualcomm’un Snapdragon 775G adlı işlemcisine sahip olarak gelecek. Bu işlemci ise henüz piyasaya sürülmezken, söylentiler bu yönde ilerliyor. Bu işlemcinin kısa sürede kullanıcılarla buluşması beklenirken, işlemcinin 5G bağlantı desteğinin yer alacağı ve Xiaomi CAS’ın NCF desteğinin de olacağı söyleniyor.

Xiaomi 2020'nin sonunda 4G akıllı telefon üretimine son verecekXiaomi 2020'nin sonunda 4G akıllı telefon üretimine son verecek

Xiaomi 120X akıllı telefon ile gelebilir

Rusya merkezli kaynağa göre Xiaomi CAS, 108 MP çözünürlük sunan bir ana kameraya sahip olduğu gözüküyor. Bu kameranın Xiaomi Mi 10 serisinde görünen Samsung HMX serisinden olmayacağı ifade ediliyor. Şirket ise bunun yerine “Xiaomi HM2” olarak kodlanan yeni bir görüntü sensörü tercih etmiş. Bu sensörün detay özellikleri ise henüz belli olmuş değil. Xiaomi’nin bu yeni akıllı telefonun diğer kamera özellikleri henüz belli değil. Ancak 12x optik ve 120x dijital yakınlaştırma sunabilen bir kamera olacak gibi duruyor.


Xiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldıXiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldı
Xiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleşti

PAYLAŞ