Xiaomi 12 yeni kamera tasarımı ile çıkış yapabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi 12 yeni kamera tasarımı ile çıkış yapabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-03 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi , 2022 yılında muhteşem 200 megapiksel kameraya sahip birinci sınıf akıllı telefonu Xiaomi 12 Ultra'yı piyasaya sürebilir.

Son dönemlerin en dikkat çeken teknoloji şirketleri arasında olan Xiaomi yeni teknolojiler üzerinde çalışıyor. Yeni gelen iddialara göre şirketin 2022 senesinde piyasaya sürmesi beklenen Xiaomi 12 Ultra modeli 200 MP kameraya sahip olabilir. Bilgiler, Weibo sosyal ağ sayfasındaki sızıntı yapan Digital Chat Station tarafından tekrar aktarıldı.

Xiaomi orijinal olmayan pillerde şarj hızını yavaşlatacakXiaomi orijinal olmayan pillerde şarj hızını yavaşlatacak

Şu anda Mi 11 Ultra, 50 MP sensör ile fotoğraf açısından markanın en güçlü modeli. Daha fazla pikselin varlığı daha iyi fotoğraflar anlamına gelmese de üretici, profesyonel fotoğrafçılara bile yardımcı olan harika cihazlar sunma yeteneğini şimdiden gösterdi. Şirket ürettiği akıllı telefonlarla oldukça dikkat çekiyor. Cihazlarını diğer şirketlere göre nispeten daha uygun fiyatlardan piyasaya süren şirket hem fiyat politikası, hem de cihazlarının özellikleri sayesinde global pazarda kendine önemli bir yer edinmiş durumda.

Xiaomi çip sıkıntısından etkilenmeye başladı

Eğer söylentiler doğruysa, 200 MP kamera, Galaxy S22 ve Nokia X60 ile piyasadaki en büyük sensör unvanı için rekabet edebilir. Ek olarak, Xiaomi 12 Ultra , yüksek kaliteli 5X zoom telefoto ve ultra geniş sensörlere sahip olacağı da aktarıldı. İlginç bir şekilde, cihaz muhtemelen tüm fotoğrafları 200 MP'de çekmeyecek. Bunun yerine üretici, sensör bilgilerini daha ayrıntılı 16MP görüntüye dönüştürmek için bir sistem kullanılması gerektiği düşünülüyor.

Açıkçası, cep telefonu sahipleri son derece ayrıntılı görüntüler elde etmek için kameranın tüm kapasitesini kullanma seçeneğine sahip olacaklar. Son olarak, markanın Mi 11 Ultra kullanıcıları tarafından sürekli olarak bildirilen odak sorunlarını çözmesi bekleniyor.

Snapdragon 895 işlemcili Xiaomi 12

Digital Chat Station tarafından aktarılan bir diğer bilgi ise Xiaomi 12 hattının Qualcomm'un sözde Snapdragon 895 işlemcisi ile donatılacağı yönünde. Çinli üreticiden Ultra modelini cazibeli kılacak ikinci faktör olacak.

Mi 11 hattında isimlendirmenin kullanımdan kaldırılmasıyla birlikte markanın ürünlerden “Mi” unvanını kaldıracağını belirtmekte fayda var. 2022'de yeni cihazlar mağazalara Xiaomi 12, 12 Pro, 12 Ultra ve diğer varyasyonlar adı altında kullanıcıların karşısına çıkacak.

 


Xiaomi, akıllı telefon sektöründe dünya lideri oldu!Xiaomi, akıllı telefon sektöründe dünya lideri oldu!
Xiaomi CC11'den Yeni Bilgiler Geldi!Xiaomi CC11'den Yeni Bilgiler Geldi!

PAYLAŞ