Xiaomi 11t ve 11t Pro için yeni bilgiler yolda - Haberler - indir.com

Xiaomi 11t ve 11t Pro için yeni bilgiler yolda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 09:40:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Aktif olarak sunulmaya hazırlanan Xiaomi Mi 11T serisi ya da Mi kaldırıldığı için Xiaomi 11T serisi hakkında bir takın yeni teknik detaylar ortaya çıktı. Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro ya da yüzde 99 ihtimalle kullanılacak olan diğer ismi ile Xiaomi 11T ve 11T Pro, elde edildiği kadarıyla parmak izi sensörünü ekrana entegre etmeyecek. 

Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre telefonların parmak izi sensörleri cihazın yan kısmında yer alacak. Daha önce cihazlar hakkında ortaya çıkan sızıntılar doğru çıkarsa telefonlar 23 Eylül günü sunulacak. Türkiye'de de satışa çıkması beklenen bu üst düzey telefonlar üstte yer alan 11T Pro, bilindiği kadarıyla gücünü Snapdragon 888 işlemciden alıyor. Yani amiral gemisi olarak sunulacak olan telefon, söylendiği üzere 120 Hz OLED ekran özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra 120W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil özelliğine sahiptir. Modelin fiyatı ise yaklaşık olarak 600 dolar fiyat etiketinden başlayacak gibi gözüküyor. 11T Pro'nun arka kısmında 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro kameraların bir arada kullanılacağı bilgisi aktarıldı. Cihazın ön kısmında ise 16 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. 

Xiaomi ürünlerini sızdıran casusa 155 bin dolar ceza!Xiaomi ürünlerini sızdıran casusa 155 bin dolar ceza!

Xiaomi 11T'nin bazı özellikleri

Xiaomi 11T, daha önce aktarılan sızıntı bilgilere göre 120 Hz yenileme hızına sahip 20:9 bir ekran özelliğine sahiptir. Bu kısımda ise OLED bir panelin kullanıldığı düşüncesi yaygındır. Mi 10T’lere 144 Hz LCD ekran yerleştiren firma, 120 Hz’e düşecek fakat burada kişileri OLED ile sevindirecek gibi görünüyor.

Modeli şu an belli olmasa da gücünü MediaTek imzalı bir işlemciden alacağı aktarılan Mi 11T, elde edilen bilgilere göre arka kısmında ise üçlü kamera sistemine sahip olacak. Bu noktadaki ana kameranın ise 64 Megapiksel çözünürlük olacağı dile getiriliyor. Söz konusu bu yeni serinin 871 dolardan satışa başlayacağı iddia ediliyor fakat bu fiyat halen yüksek görünüyor ve kesin gözüyle de bakılmıyor. Xiaomi 11T hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. Her geçen gün cihazın özellikleri netlik kazanıyor. 

 


Xiaomi çip sıkıntısından etkilenmeye başladıXiaomi çip sıkıntısından etkilenmeye başladı
Xiaomi artık Mi adını kullanmayacakXiaomi artık Mi adını kullanmayacak
Xiaomi 12, kamera konusunda bir ilke imza atacakXiaomi 12, kamera konusunda bir ilke imza atacak

PAYLAŞ