XCOM: Enemy Within Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

XCOM: Enemy Within Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Firaxis Games'in hem PC hem de konsol oyuncuları tarafından beğenilen uzaylı simülasyonu XCOM: Enemy Unknown'a genişleme paketi olarak gelen ancak bağımsız bir uygulama olarak karşımıza çıkan XCOM: Enemy Within, uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

Özel yetiştirilmiş XCOM birliklerini sadece tek bir dokunuşla yönetebileceğiniz XCOM: Enemy Within'de, dünyayı işgal eden uzaylılara karşı amansız bir strateji ve savunma mücadelesi vereceksiniz.

XCOM: Enemy Within

Orijinal oyunda bulunan üs kurma, uydu fırlatma, silah araştırmaları yapma, kaynak yönetimi ve strateji tabanlı savaşları yönetme gibi özelliklerin aynen devam ettirildiği yapımda, bunlara ek olarak yeni haritalar, yeni uzaylı karakterleri, yeni silahlar ve yeni yetenekleri bulabilirsiniz.

XCOM merkezini savunmanız gereken senaryo modu ile diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz çok oyunculu modun da yer aldığı bu yeni yapımda Google Play ve Game Center desteği bulunuyor.

XCOM: Enemy Within

Android için 29 TL, iOS içinse 28 TL fiyat etiketiyle satışa çıkan XCOM: Enemy Within'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Editör Uyarısı: Boyutu Android platformunda 2.8GB, iOS platformunda ise 1.96GB olan oyunu Wi-Fi bağlantısı üzerinden indirmenizi tavsiye ederiz. 3G üzerinden indirmeniz durumunda yüksek telefon faturası ile karşılaşabilirsiniz.




XCOM: Enemy Within Tanıtım Videosu


PAYLAŞ