xCloud entegrasyonunu bugün Xbox konsollarıyla test etmeye başlandı - Haberler - indir.com

xCloud entegrasyonunu bugün Xbox konsollarıyla test etmeye başlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-29 22:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Microsoft, xCloud entegrasyonunu bugün Xbox konsollarıyla test etmeye başlıyor.

Alpha Skip-Ahead ve Alpha halkalarındaki bazı Xbox Insider'lar, bir Xbox Game Pass oyununda oynamanızı ve hemen yayınlamanızı sağlayan bir özellik olan xCloud entegrasyonuna bugün erişebilecek. Bu yeni xCloud entegrasyonu, Xbox sahiplerinin oyunları tam olarak indirmeden önce denemelerine ve gelecekte satın almadan önce potansiyel olarak demo veya deneme yapmalarına olanak tanıyor.

Microsoft XBOX Series konsollara özel ucuz SSD mi hazırlıyor?Microsoft XBOX Series konsollara özel ucuz SSD mi hazırlıyor?

Microsoft Edge, XBOX konsollarda yer almaya başladı

Bu ilk xCloud entegrasyonunun bir parçası olarak 100'den fazla Xbox Game Pass oyunu sunulacak ve Xbox oyuncuları, arkadaşları bir davet gönderir göndermez çok oyunculu oyunlarda bile kullanılabilecek.

Microsoft yıl sonuna kadar xCloud'u tüm Xbox'lara sunabilir

xCloud entegrasyonuyla uyumlu olan oyunlarım yanlarında bu oyunları anında yayınlayabileceğinizi gösteren bir bulut simgesiyle yer alacak. Microsoft’un Xbox Cloud Gaming'in normal web akışları gibi, bu entegrasyon aracılığıyla 1080p 60fps oyun akışlarını desteklemesi bekleniyor.

Microsoft, bugün "Rastgele Alpha Skip-Ahead ve Alpha Insiders alt kümesi" ile testlere başlıyor. Zaman içerisinde test kullanıcılarının daha da artacağını açıklayan şirket xCloud entegrasyonunun yıl sonuna kadar tüm Xbox konsollarına geleceğinin sözünü verdi. Bu, Xbox One'ın sonunda Microsoft Flight Simulator ve The Medium gibi Xbox Series S / X'e özel oyunları yayınlayabileceği anlamına gelecek. Ancak şirketin bu sözü tutup tutamayacağı konusunda bir yorum yapmak için henüz erken. xCloud testlerinin beklenen sonucu verip vermeyeceğini ilerleyen zamanlarda birlikte göreceğiz.

 


Microsoft Edge, XBOX konsollarda yer almaya başladıMicrosoft Edge, XBOX konsollarda yer almaya başladı

PAYLAŞ