xCloud beta yayımlandı - Haberler - indir.com

xCloud beta yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-12 16:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Microsoft tarafından geliştirilen bulut oyun sistemi xCloud, beta olarak oyuncularla buluşmaya başladı. Beta kullanıma geçebilmek için oyuncuları bazı şartlar yerine getirmesi gerekiyor. Bunların başında da Bluetooth destekli bir oyun konsolu bulunuyor. Android akıllı cihazlar üzerinde kullanılmaya başlanacak olan xCloud Game Streaming uygulaması, Türkçe dil desteği de kendisini gösterecek. Xbox Insiders uygulamasına katılan geliştiricilerle birlikte oyuncular da beta aşamasını deneyebilecek.

xCloud beta kullanıma sunuldu

Google Stadia ile beraber adından bahsettiren Microsoft xCloud, oyuncularla buluşmak için hızla hazırlıklar devam ediyor. Serviste son adım olarak da bugün Android cihazlar üzerinden kullanım baladı. Google Play Store üzerinden indirilen xCloud Game Streaming uygulamasına giriş yapan Xbox Insiders ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri servisi kullanabilecek.

Microsoft XCloud Açık Beta Testleri Ekimde BaşlıyorMicrosoft XCloud Açık Beta Testleri Ekimde Başlıyor

Fakat yine de aboneliğe sahip olan her kullanıcı beta aşamasına dahil edilmedi. Ön şart olan abonelik hizmetinden sonra davetiye şartı da aranacak. Belirli oyunların ön izlemesine izin verilen sistem için, davetiye talebinde bulunabiliyor. Xbox tarafından yayınlanan xCloud beta sayfasında, gönderilen taleplere davetiye gelmesinin birkaç ayı bulabileceği belirtiliyor. Dileyen kullanıcılar internet üzerinden Xbox oyunları oynayabilecek. Dileyen oyuncular da kendi Xbox konsollarını kullanarak, Android telefonları üzerinden oyun oynayabilecek. Elbette ki oyun için Bluetooth destekli bir oyun konsoluna ihtiyaç bulunuyor. Ön izleme oyunları için tarih önümüzdeki ekim ayı olarak gösterildi. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 


Microsoft “Project xCloud”un iOS testlerine başladıMicrosoft “Project xCloud”un iOS testlerine başladı
Microsoft Project xCloud'u 11 ülkede daha kullanıma sunuyorMicrosoft Project xCloud'u 11 ülkede daha kullanıma sunuyor
Microsoft Project xCloud'un erişim tarihini açıkladıMicrosoft Project xCloud'un erişim tarihini açıkladı

PAYLAŞ