Xbox’ın yeni konsolu hakkında yeni iddia: Xbox Series V - Haberler - indir.com

Xbox’ın yeni konsolu hakkında yeni iddia: Xbox Series V

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Microsoft’un hali hazırda bulunan konsollarının yanı sıra yeni bir ürünü daha ortaya çıktı. Xbox Series V olarak adlandırılabileceği görülen bu yeni konsol, tamamen dijital bir yapıda gelecek ve Xbox Series X ile beraber Xbox Series S arasında bir performansa sahip olacak. ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile yeni oyun konsolu olan Xbox Series X’in fiyatını ve çıkış tarihini resmi olarak açıklamıştı. Oyuncular, Microsoft’un açıkladığı fiyat noktasında ise oldukça memnun oldular. Diğer yandan bir gelişme daha gerçekleşti ve Microsoft’un üçüncü bir Xbox modeli daha tanıtabileceği ortaya çıktı.

Sıkı bir Xbox takipçisi olan Sloth adlı Twitter kullanıcısı yaptığı bir paylaşım ile yeni Xbox’ların iki değil üç model olarak geleceğini söyledi. Bu üçüncü konsolun ise “Xbox Series V” olarak adlandırılabileceğini ifade ediliyor. Bu konsolun performans noktasında ise Xbox Series X ve Xbox Series S arasında olduğu açıklanıyor. Ancak bu yeni konsolda disk girişi olmayacak ve konsol tamamen dijital olacak.

Xbox Series X 499 dolara geliyorXbox Series X 499 dolara geliyor

Xbox Series V ortaya çıktı

Bakacak olursak Xbox Series V modelinin detayları henüz netleşmiş değil. Ancak Xbox Series X’in disk girişinin olduğu bölümü kaldırılarak yeni bu konsol daha ince bir halde olacak. Temmuz ayında Edinburgh kod adlı bir Xbox, Xbox One’ın işletim sistemi kodları içinde ortaya çıkmıştı. Üçüncü bir konsolun varlığı bir süredir biliniyordu. Bakalım Microsoft’ın nitekim orta seviye özelliklere sahip olması beklenilen yeni Xbox Series V modeli ortaya çıkanlarda olduğu gibi resmi olarak piyasaya giriş yapacak mı göreceğiz.


EA Play, kısa süre içinde Xbox Game Pass’e dahil olacakEA Play, kısa süre içinde Xbox Game Pass’e dahil olacak
17 Eylül’de Xbox Game Pass for PC fiyatı ikiye katlanıyor17 Eylül’de Xbox Game Pass for PC fiyatı ikiye katlanıyor

PAYLAŞ