Xbox X Series'in ikinci konsol fiyatı sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Xbox X Series'in ikinci konsol fiyatı sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni nesil Xbox Series X modeli hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Microsoft ve Sony cephesinden 2020 yılında yeni nesil oyun konsolları gelmesi bekleniyor. Her iki konsol için de beklentiler bir hayli yüksek olurken, şimdi ise Xbox Series X modelinin fiyatına yönelik bazı iddialar ortaya çıktı. Yıl sonunda PlayStation 5 ile beraber satışa çıkacak olan Xbox Series X modeli geçtiğimiz günlerde 12 teraflop’luk bir GPU ile geleceğine yönelik bazı haberler ortaya çıkmıştı. Oyun odaklı dikkat çeken özelliklere sahip olacak olan konsol 2020 yılı sonunda yalnız gelmeyecek. Yeni nesil Xbox konsolunun Project Lockhart adlı bir daha düşük özelliklere sahip versiyonu da satışa çıkacak. 4 teraflop gücünde olacak olan bu konsol Navi GPU ile Zen CPU mimarileri üzerine kurulacak. İfade edilene göre ise Xbox One X’ten bile güçsüz olmasına karşılık yeni mimariler ile iyi bir oyun deneyimi sunacak.

Yeni nesil Xbox Series X’in fiyatı ortaya çıktı

Xbox Series X hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!Xbox Series X hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

Sızıntılara göre bu yeni konsol modeli 300 dolar seviyelerinde satışta olacak. Asıl güçlü modelden daha uygun fiyata sahip olacak bu konsolun Xbox Series S olarak çıkacağı iddia ediliyor. Henüz detayları kesin bir şekilde belli olmazken, Xbox Series X’in ise fiyatı bilinmiyor. Ancak 500 dolara yakın seviyelerde bir fiyat etiketinin bulunması bekleniyor. En büyük rakip olan PS5 ise 470 dolar seviyelerinde bir fiyatla satışta olacak. Xbox Series X için eklenen teknik özelliklere baktığımız zaman AMD Zen 2 işlemcisine sahip olacak. Radeon RDNA mimarisini kullanacak ve 8K oyun desteği ile beraber 120 FPS sunabilecek.

Ray tracing destekli olacak Series X, 4K 60 FPS’yi standart olarak sunacak. Ayrıca NVMe SSD depolama birimi ile sunacak.


Xbox Live Gold Mart 2020 oyunları belli olduXbox Live Gold Mart 2020 oyunları belli oldu
Xbox Series X'den oyuncuları sevindirecek yenilik!Xbox Series X'den oyuncuları sevindirecek yenilik!

PAYLAŞ