Xbox üç hafta boyunca ödül dağıtmaya başlıyor - Haberler - indir.com

Xbox üç hafta boyunca ödül dağıtmaya başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-13 10:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bugünden başlayarak önümüzdeki üç hafta boyunca açtığınız tüm başarıları gerçek ödüllerle takas edilebilirsiniz.

Bir zamanların sevilen Xbox Gamerscore mücadelesi geri döndü. 3 hafta boyunda oyuncuların oyun içi başarıların kilidini açarak gerçek ödüller kazanabilecekler.

Sony'den Xbox'a rakip Game Boost geliyorSony'den Xbox'a rakip Game Boost geliyor

Bugün başlayan Xbox Gamerscore bu ayın sonuna kadar devam edecek. Xbox kullanıcıları için yaptığı sürprizlerle oyuncuların yüzünü güldüren Microsoft’un Xbox Gamerscore’u geri getirmesi beklenmese de şirketin bu hamlesinin oldukça dikkat çektiğin söylemek yanlış olmaz.

Xbox Gamerscore oyunculara Xbox One ve Xbox Series X ve S’teki oyunların başarıları kilitlerini açarak gerçek hayatta ödüller kazanmalarına imkan tanıyor. Bu kapsamda 31 Mayıs 2021 tarihine kadar 10.000 Oyuncu Puanı kazanan oyuncuları bir hediye kartı sizleri bekliyor. Elbette bu en yüksek puan olduğundan toplamak pek de kolay olmayacaktır ama ödülün oyuncular için güzel bir teşvik olduğu da bir gerçek.

Xbox Series'da FPS Boost alan yeni oyunlar açıklandı

10.000 Oyuncu Puanı toplayabilen oyuncular, 10 dolar değerinde bir Xbox hediye kartı kazanacak. Puana göre hediye kartının değeri kulağa pek hoş gelmeyebilir, ama bu başarının oyuncularda oluşturacağı tatmin duygusunu da es geçmemek gerek. Ayrıca Gamerscore; HuluUberRobloxSkypeWalmartCurrys PC World veya Ticketmaster‘dan farklı hediye kartlarıyla da takas edilebilir.

Oyuncu Puanı’nızın bu 18 gün boyunca biriktiğinden emin olmak için Microsoft Rewards uygulamasına giriş yapmanız ve etkinleştirmeniz gerekmekte. Ancak önceden oynadığınız oyunlardan kazandığınız başarı puanlarının maalesef Gamerscore’da gerçeli olmayacağını belirtmekte de fayda var. Hali hazırda kilidi açılmış başarılar Gamerscore mücadelesinde eşitsizliğe neden olacağı için sadece bugünden itibaren kazanılmaya başlanılan puanlar sayılacak.

Yeni bir oyunun piyasaya sürülme tarihi yaklaştığında aranılan ilk şeylerden birisi de kupa listesidir ve pek çok oyuncu için tüm kupalar açılana kadar oyunda başarı sağlanmamış demektir.

 


Xbox oyuncuları oyunlara erişemiyorXbox oyuncuları oyunlara erişemiyor
Microsoft'dan Xbox temalı ayakkabı geliyorMicrosoft'dan Xbox temalı ayakkabı geliyor

PAYLAŞ