Xbox Series'da FPS Boost alan yeni oyunlar açıklandı - Haberler - indir.com

Xbox Series'da FPS Boost alan yeni oyunlar açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-04 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Microsoft’un yeni nesil oyun konsolları olan Xbox Series X ve S için FPS’i artırılan oyunlara 74 yeni oyun daha dahil edildi. Bu oyunlar arasında ise baktığımız zaman Yakuza 6, Far Cry 5 ve Deus Ex gibi oyunlar da bulunuyor. Microsoft, yeni nesil oyun konsollarının FPS’lerini artıracağını zaten açıklamıştı. Teknoloji şirketi sözünü tutmakta kararlı olurken, tam 74 farklı oyun için FPS boost getirildi. Oyunların bir kısmının FPS değeri iki katına çıkarken, bazı oyunlarda ise 4’e katlanmış oldu. FPS Boost, Microsoft’un oldukça güvenmiş olduğu yeni nesil konsollarının donanımlarından sonuna kadar yararlanmak için geliştirdiği bir sistem diyebiliriz. Bu teknoloji sayesinde 30 FPS olan oyunlar 60 FPS’e, 60 FPS olan oyunlar ise 120 FPS değerine yükseliyor.

Microsoft’tan FPS Boost alan yeni oyunlar duyuruldu

Xbox Cloud şimdi iOS ve PC platformlarında!Xbox Cloud şimdi iOS ve PC platformlarında!

Şubat ayından bu zamana kadar birçok oyun için FPS Boost desteği getiren Microsoft, desteklemiş olduğu yapımlarını sayısını sürekli olarak artırıyor. Yapılan yeni açıklamada Yakuza 6, Deus Ex:Mankind Divided, Wasteland 3, Far Cry 5 ve My Friend Pedro gibi oyunların bulunduğu tam 74 oyuna daha FPS boost desteği geldi. Diğer yandan her oyun yüksek FPS değerini varsayılan olarak almıyor. Yeni yapımlarda FPS artışı ile beraber çözünürlükte bir düşüş olabiliyor. Bu oyunlar arasında ise Anthem, Battlefield V, Far Cry 5 ve Fallout 76 gibi yapımlar bulunuyor.

FPS Boost alan yapımların büyük bir çoğunluğu Xbox Game Pass ve EA Play listelerinde de yer alıyor. Diğer yandan Şubat ayından bu zamana kadar FPS Boost alan oyunların listesi bir hayli kabardı diyebiliriz. Diğer yandan Xbox Game Pass’e gelecek olan yeni oyunlar arasında Just Cause 4, FIFA 21 ve Psychonauts da yer alacak.


Microsoft, Xbox Live Gold zorunluluğunu kaldırdıMicrosoft, Xbox Live Gold zorunluluğunu kaldırdı
Xbox Live Gold için Mayıs ayındaki ücretsiz oyunlar açıklandıXbox Live Gold için Mayıs ayındaki ücretsiz oyunlar açıklandı

PAYLAŞ