Xbox Series X'in SSD performans demo videosu yayınlandı! - Haberler - indir.com

Xbox Series X'in SSD performans demo videosu yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-17 13:15:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Xbox Series X konsolunun SSD performansından iki adet yeni demo video yayınlandı. Videolardan birisinde yeni "Quick Resume" özelliği olduğu görünüyor.

Xbox Series X'in etkileyici SSD performansından demo videoları yayınlandı

Sony S20A'nın özellikleri TENAA'da ortaya çıktı!Sony S20A'nın özellikleri TENAA'da ortaya çıktı!

Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series X'in detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Konsolun teknik özellikleri bilindiği üzere tüm detaylarıyla açıklanmıştı. Microsoft ayrıca Series X'ten bazı teknoloji demo videolarını da YouTube üzerinden ilk kez paylaştı.

Paylaşılan iki videoda konsolun SSD performansına işaret ediliyor. İlk videoda Xbox One X ve Xbox Series X arasında bir karşılaştırma yapıldığı görülüyor. Xbox Series X'te yükleme ekranı yalnızca 10 saniye kadar kısa bir süre içerisinde sona eriyor. Xbox One X'te ise yükleme ekranını yaklaşık olarak 50 saniye boyunca izlememiz gerekiyor.

Microsoft ayrıca Xbox Series X'in "Quick Resume" isminde yeni bir özelliğini de ilk defa gösterdi. Bu özellikle birlikte oyunseverler birden fazla oyun arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabilecekler. Daha önce de durdurduğunuz bir oyuna izin zaman sonra bil geri dönseniz çok kısa bir yükleme ekranının ardından devam edebileceksiniz.

Xbox yöneticisi Jason Ronald, Quick Resume ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

Quick Resume, Xbox Series X'in bir parçası olan özelleştirilmiş SSD'mizden gücünü alıyor. Bu özellik sayesinde, herhangi bir yerde kaydedilmiş birden fazla oyun arasında hızlı geçişler yapabiliyor ve tam olarak kaldığımız yerden oyun deneyimimize devam edebiliyoruz.

Xbox Series X, özelleştirilmiş 1 TB NVMe SSD depolama alanıyla piyasaya sürülücek. Kullanıcılar isterse USB 3.2 üzerinden ek bir 1TB NVMe SSD daha bağlayabiliyor.

Donanım kısmında son derece iddialı bir görüntü çizen Xbox Series X bu yılın sonlarına doğru Kasım- Aralık gibi piyasada yerini alacak. Konsolun fiyatı ile ilgili olarak açıklama yapılmış değil. 500 dolar civarında bir ücret beklendiği konuşulanlar arasında yerini almış durumda. 


Xbox X Series'in ikinci konsol fiyatı sızdırıldı!Xbox X Series'in ikinci konsol fiyatı sızdırıldı!

Xbox Series X Tech Demo


PAYLAŞ