Xbox Series X oyunlarının tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Xbox Series X oyunlarının tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Etkinlik

Bir süredir yeni nesil oyun konsoluyla gündemden düşmeyen Xbox resmi Twitter hesabı üzerinden yeni oyunların tanıtılacağı tarihi açıkladı. Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu Xbox Seris X uyumlu oyunların tanıtılacağı etkinlik Xbox Games Showcase’ tarafından düzenlenecek.

Etkinlikle ilgili gelen sızıntılara göre Halo Infinite’in Xbox Series X’teki ilk oynanış videosunu da ilk kez oyuncuların karşısına çıkarabilir. Konuyla ilgili resmi duyuru yapan Microsoft ise henüz etkinlikte tanıtılacak oyunları onaylamadı fakat Halo’nun resmi Twitter sayfası, Xbox’ın paylaşımına verdiği cevapla bir bu iddiaları doğrular nitelikte oldu.

Xbox Series X oyunları ilk kez sahnedeXbox Series X oyunları ilk kez sahnede

Xbox X Series'in ikinci konsol fiyatı sızdırıldı!

Geçtiğimiz senelerde pek çok birinci parti stüdyoyu çatısı altında toplayan Microsoft bu alandaki etki alanını geliştirmek için büyük bir çaba sarf ediyor. Xbox Games Showcase de şirketin yürüttüğü bu çalışmalardan ne kadar verim alındığını gösteren en önemli şeylerden biri olacak.

Etkinlikte hangi oyunlar tanıtılacak?

Gün itibariyle etkinlik tarihi hakkında gizemi ortadan kaldıran şirket etkinlik tarihini 23 Temmuz olarak duyurdu. Xbox Games Showcase ekinlikte Forza Horizon’un da geliştiricisi olan Playground Games tarafından geliştirilen Fable 4’ün tanıtılması bekleniyor. Bunun yanı sıra Xbox’ın birinci parti stüdyosu The Initiative’den ismi açıklanmayan gizli bir proje ve Ninja Theory’den Senua’s Saga: Hellblade 2’ninde ilk kez oyunseverlerin karşısına çıkma ihtimali oldukça yüksek. Bu oyunların haricinde etkinlikte şirketin sürpriz oyunlarda tanıtabileceği söyleniyor.


Xbox Series X için Smart Delivery oyunları belli olduXbox Series X için Smart Delivery oyunları belli oldu
Xbox Series X 60 oyunculara ücretsiz tanıtımlar sunacakXbox Series X 60 oyunculara ücretsiz tanıtımlar sunacak

PAYLAŞ