Xbox Series X oyunları ilk kez sahnede - Haberler - indir.com

Xbox Series X oyunları ilk kez sahnede

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-08 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yılın en çok beklenen oyun konsollarından olan Xbox Series X, Microsoft’un bu yıl ki büyüm hamlesi olacak. Pazarda Sony’nin PlayStation 5 oyun konsoluna büyük rakiplerden birisi olacak olan Xbox Series X için birçok söylenti ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise söz konusu Xbox Series X oyun konsolunun oyunları gün yüzüne çıktı. Bugün gerçekleştirilen etkinlik ile beraber Xbox Series X konsolunun oyunları ilk defa sunulmuş oldu. Bildiğiniz üzere henüz geçtiğimiz günlerde tanıtılan Assasin’s Creed Valhalla oyunu bu etkinlikte gösterilen ve en çok beklenen oyunlar arasında yer alıyordu.

Xbox One Series X oyunları sahneye çıktı

Microsoft'tan yeni Xbox Live hamlesiMicrosoft'tan yeni Xbox Live hamlesi

Xbox Series X konsolunda yer alacak oyunlar hakkında daha önce çeşitli bilgiler ortaya çıkmıştı. Paylaşılan bilgiler de 7 Mayıs 2020 tarihinde etkinliğin gerçekleşeceği belirtiliyordu. Nitekim öyle oldu ve etkinlik ile beraber merakla beklenen birçok oyun ile Assasin’s Creed Valhalla oyunu da sahnedeki yerini aldı. Microsoft destekli bu yeni oyun konsolu için sunulan birçok yeni oyun etkinlik kapsamında karşımıza çıktı. Yeni oyunlar arasında oldukça heyecanlandıran yapımlar arasında Bright Memory Infinite adlı yapımda yer alıyor.

Diğer yandan otomobil yarışlarında grafikleri ile ünlü yapım Dirt 5 bu heyecana dahil olurken, yeni konsol ile beraber oyuncuları rengarenk bir yarış deneyimi bekliyor olacak. Karanlık dünyası ile dikkat çeken Scorn ise üst seviye grafikleri ile Xbox One Series X konsolundaki yerini alacak. Diğer yandan uzay gezegenleri ve uzay yapılı CHORUS oyunu da bu yeni yapımlar arasında yer alıyor. Spor oyunları tarafında Microsoft’un EA ile beraber Madden NFL 21 ile yeni oyun konsolunda karşımıza geliyor. Oldukça heyecanlı yapımlardan olan bir başka oyun World of Darkness de beklenen oyunlar arasında yer alıyor.

Korku oyunları severler için ise farklı dünya ve sahnelere sahip olan Bloodlines 2 yapımını görüyoruz. Call Of The Sea’de iddialı yapımlar arasında bulunuyor. Çok daha gelecekte geçen bu oyun ise sunduğu atmosfer ve grafikler ile inanılmaz bir hava yaratmayı başarıyor. Yılın merakla beklenen Assassin’s Creed Vallhalla oyunu da Xbox One Series X ile karşımıza çıkıyor. Sadece hikayesi ile değil sunmuş olduğu grafikleri ve atmosferi ile oldukça etkileyici bir yapım olmayı başarıyor diyebiliriz. Bu yeni yapım Vikings döneminde geçerken tarz ve oynayış biçimi de o dönemin detaylarını barındıracak. Xbox One Series X oyun konsolu en az PS5 kadar büyük bir heyecanla bekleniyor.


Xbox Live Gold Nisan 2020 oyunları belli oldu!Xbox Live Gold Nisan 2020 oyunları belli oldu!
Xbox Live Gold Mayıs 2020 oyunları belli olduXbox Live Gold Mayıs 2020 oyunları belli oldu

PAYLAŞ