Xbox Series X için Smart Delivery oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

Xbox Series X için Smart Delivery oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 11:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Duyurulmasına çok az zaman kalan Microsoft'un yeni oyun konsolu Xbox Series X, büyük bir yeniliği beraberinde getiriyor. Xbox Pass Game ile kullanıcı dostu adımlar atmaya devam eden teknoloji şirketi, Smart Delivery adındaki yeni özelliği ile oyuncuların gönlünde taht kuracak gibi duruyor.

Sony, geçtiğimiz günlerde tanıtmış olduğu yeni oyun konsolu PlayStation 5 ile herkesin ilgi odağı haline geldi. Nesillerdir oyun konsolu olarak rekabet halinde oldukları Microsoft ise duyurmuş olduğu Smart Delivery ile gündemden düşmemeyi hedefliyor.

Microsoft bu sene birden falaz Xbox modeli tanıtabilirMicrosoft bu sene birden falaz Xbox modeli tanıtabilir

Yakın zaman içinde Xbox Wire'da yayınlananlara göre Xbox Series X için ilan edilen Smart Delivery özelliği kullanıcılar ile buluşmak üzere. Bir Xbox One sahibiyseniz ve elinizde oldukça fazla sayıda oyun bulunuyorsa bir üst modele yani Xbox Series X'e geçmekten korkmayın. Çünkü Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre Xbox One için satın alınmış olan oyunları, Xbox Series X'te de oynayabileceksiniz.

Smart Delivery, Xbox One oyunlarınızı ücret ödemeden Xbox Series X’te oynamanıza olanak sağlayacak

Smart Delivery, Xbox One için satın almış olduğunuz oyunları, herhangi bir ek ücret ödemesi yapmadan Xbox Series X sürümünü de satın almanızı sağlıyor. Geliştirici ve yayıncıların kabulü ile hem fiziksel hem de dijital ortamda satın almış olduğunuz oyunlar, Xbox Series X'te kullanılabilir durumda olacak. Microsoft, konu hakkında bazı olası senaryoları paylaştı ve destek vermeye devam edeceği oyunları resmi bir şekilde bildirdi.

Olası senaryolardan bazıları

Gears 5 için, oyuna sahipseniz ya da oyuna Xbox Game Pass üzeriden ulaşım sağlıyorsanız, Xbox One veya Xbox Series X sahibi olmanız fark etmeyecek. Oyunu tek tuşla iki platforma da kolayca indirebilecek ve oynayabileceksiniz. 

Halo Infinite; Xbox Series X ve Xbox One için tanıtıldı. Oyunu satın alırsanız, hangi konsolda oynamak isterseniz o konsola uygun olan sürüm indirilecek ve oynamaya hazır hale gelecek. Xbox Series X'inizin oturma odasında ve Xbox One’ınızın yatak odasında olduğunuzu düşünürsek nerede olursanız olun oyununuzu orada oynayabileceksiniz.  

İlginç olmasıyla birlikte bir o kadar da güzel olan haber ise Xbox Seriex X'te oynadığınız bir oyunun kayıt dosyalarının Xbox One'a aktarılacak olması. Yani konsolların birinde oyununuzu oynadığınız zaman ve diğerinde devam etmek istediniz zaman endişe duymanıza gerek kalmayacak. Çünkü oyunda kalmış olduğunuz yerden diğer konsol üzerinden devam edebileceksiniz.

Xbox Series X için optimize edilecek ve Smart Delivery destekleyecek oyunların listesi de paylaşıldı. Duyurulmasına az kalmış olan yeni oyun konsolunda, aşağıda listelenmiş oyunları gönül rahatlığıyla oynayabileceksiniz. 

  • Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft)
  • Call of the Sea (Raw Fury)
  • Chorus (Deep Silver)
  • Cyberpunk 2077 (CD Projekt RED)
  • Destiny 2 (Bungie)
  • DIRT 5 (Codemasters)
  • Gears 5 (Microsoft)
  • Halo Infinite (Microsoft)
  • Metal: Hellslinger (Funcom)
  • Scarlet Nexus (Bandai Namco)
  • Second Extinction (Systemic Reaction)
  • The Ascent (Circle Entertainment)
  • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 (Paradox Interactive)
  • Yakuza: Like a Dragon (Sega)




PAYLAŞ