Xbox Series X için geliştirilen 8 oyun - Haberler - indir.com

Xbox Series X için geliştirilen 8 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-07 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Microsoft’un yeni oyun konsolu olan Xbox Series X için geliştirilen bazı oyunlar ortaya çıktı. Sadece X modeli değil Series S için de hem Wolfenstein serisi hem de Dishonored serisi ile geleceği ortaya çıktı. Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurumu tarafından paylaşılan iki liste içerisinde Bethesda’nın imza atmış olduğu bu oyunlar gözüküyor. Listelere baktığımız zaman bu oyunlar için hazırlanan platformun künyesi de dikkatleri çekiyor. Bu yapımlar henüz Xbox Series X ve Xbox Series S için duyurulmasa da ESRB cephesi kendisinden oldukça emin durumda. Listedeki oyunların yeni Xbox konsolları için geliştirildiği belli oldu.

Xbox Series X ve S Wolfteins ve Dishonored serisine sahip olacak

EA Play, 10 Kasım'da Xbox Game Pass'teEA Play, 10 Kasım'da Xbox Game Pass'te

Henüz bir ay önce Bethesda’yı satın aldığını duyuran Microsoft, şimdi ise bu cephe tarafından yeniliklerini sunmaya hazırlanıyor. ESRB, Dihonored ile Prey’i +17 olarak derecelendirdiğini görüyoruz. Wolfenstein de aynı derecelendirmeye sahip oldu. Dishonored – Prey The Arkane Collection olarak adlandırılan bu koleksiyon, halihazırda PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında mevcut durumda. Bu koleksiyonda yer alan yapımlar ise Dishonored: Definitive Edition, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider ve Prey olarak görüyoruz.

Wolfenstein tarafında baktığımızda ise Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein 2: New Colossus ve Wolfenstein: Young Blood gibi milyonlarca oyuncunun severek oynadığı yapımlar bulunuyor. Xbox Series X ve Xbox Series S konsollarını resmi olarak 10 Kasım 2020 tarihinde piyasada göreceğiz.


NBA 2K21’in PS5 ve Xbox Series X için tarih verdiNBA 2K21’in PS5 ve Xbox Series X için tarih verdi
Xbox Series X ve Series S için Türkiye fiyatları belli olduXbox Series X ve Series S için Türkiye fiyatları belli oldu

PAYLAŞ