Xbox Series X için 4K kontrol paneli test ediliyor - Haberler - indir.com

Xbox Series X için 4K kontrol paneli test ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-17 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji ve konsol üreticisi olan Microsoft, pazartesi günü Xbox Series X için yeni bir 4K kontrol panelini test etmeye başladı. Alpha ve Alpha Skip-Ahead zincirlerinde yer alan Xbox Insider test kullanıcıları dün itibariyle, 4K ekranlar için kullanıcı arayüz unsurlarının görünümünü iyileştirmek adına tasarlanan Xbox kontrol paneli için artırılmış çözünürlüğe erişecek. Microsoft’un sahip olduğu Xbox test ekibi ise konu hakkında; “Bu değişiklik Ana Sayfa, Kılavuz ve kullanıcı arayüzünün diğer alanlarının daha fazla netlik ve metin okunabilirliği için daha yüksek bir doğal çözünürlükte görüntüleneceği anlamına geliyor.” Diyor.

Xbox Series X için 4K kontrol paneli

Xbox Live Gold Ağustos 2021'de ücretsiz olacak oyunlar açıklandıXbox Live Gold Ağustos 2021'de ücretsiz olacak oyunlar açıklandı

Bu yeni 4K kontrol paneline kadar Xbox Series X konsolları, pano kullanıcı arayüzü öğelerini 1080p seviyesinde çalıştırıyordu. Ana Sayfa, Kılavuz ve panonun diğer bölümleri için sunulacak doğal 4K öğeleri, Xbox Series X’in 4K TV’lerdeki görünümü büyük oranda iyileştirilecek. HDR’nin bu yeni çözünürlük artışının bir parçası olarak desteklenip desteklenmeyeceği ve Xbox Series S’in pano çözünürlüğünde iyileştirmeler olup olmayacağı ise henüz belli olmuş değil. Daha küçük boyutlu Xbox Series S, teknik olarak 4K çözünürlük görüntü çıkışı yapabiliyor. Bu sebeple konsolda pano görünümü noktasında iyileştirmelerin görüşmesi olası oluyor.

Söz konusu bu yeni Xbox Kontrol paneli değişiklikleri, Microsoft’un çeşitli Xbox konsolları için yeni bir gece modunu test etmeye başlamasından birkaç gün sonra gelmiş oldu. Yeni gece modu, Xbox sahiplerinin ekranlarını, kumanda LED parlaklığını ve Xbox güç düğmesini karartmasına imkan tanıyor.


Yeni Xbox cihazı sızdırıldıYeni Xbox cihazı sızdırıldı
Xbox Series S için Free Guy filmine özel bir sürüm hazırlandıXbox Series S için Free Guy filmine özel bir sürüm hazırlandı

PAYLAŞ