Xbox Series X Games Showcase etkinliğinde yayımlanan oyun fragmanları - Haberler - indir.com

Xbox Series X Games Showcase etkinliğinde yayımlanan oyun fragmanları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-24 11:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Microsoft tarafından bugün düzenlenen Xbox Series X Games Showcase etkinliğinde fragmanları gösterilen önemli oyunlar vardı. Söz konusu bu oyunlar hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Microsoft'un bugün düzenlediği Xbox Series X Games Showcase etkimliğinde şirketin yeni nesil konsolu Xbox Series X ve PC platformlarına gelecek oyunların fragmanları yayınlandı. Dolu dolu geçen bu etkinlikte Halo Infinite, Fable ve Forza Motorsport gibi yapımların fragmanları yayınlandı. Oyunun fragmanlarını izleyebildiğiniz gibi aynı zamanda oyunlar hakkında da bilgi edinebilirsiniz. 

Facebook Gaming ve Xbox konsolları Oculus'la güç kazanacakFacebook Gaming ve Xbox konsolları Oculus'la güç kazanacak

Xbox Series X Games Showcase etkinliğindeki oyunlar

HALO INFINITE

343 Industries tarafından geliştirilen yapımın oynanış videosu uzun bir bekleyişin ardından ortaya çıktı. Oyunun fragmanı yaklaşık olarak 8 dakika sürüyor. Bu heyecan verici oyun yeni mekanikler eklendi. Şöyle ki, Maste Chief, artık tutma kancası kullanabilecek.

AVOWED

Obsidian tarafından geliştirilen Avowed, birinci şahıs kamerasına sahip bir rol yapma oyunu olacak. Burada bir karakteri yönlendirerek görevlerinizi başarıyla sonlandırmaya çalışacaksınız. 

FABLE

Fable, yenide oyun severlerin karşısına çıkıyor. Oyunu Forza Horizon yapımlarından tanıdığımız Playground Games yapıyor.

FORZA MOTORSPORT

Turn 10 imzalı Forza Motorsport, ışın izleme, 4K ve 60 fps desteğiyle yarış hayranlarını kendine bağlayacakmış gibi duruyor.

TETRIS EFFECT: CONNECTED

Co-op ve çok oyunculu mod desteği ile ile beraber Tetris Effect: Connected ilk olarak sadece Xbox için yayınlanacak. 

DESTINY 2: BEYOND LIGHT

Destiny 2 Xbox Gamepass’de yerini alan oyunlar arasındadır. Eylül ayında platforma eklenecek oyunun Beyond Light isimli genişleme paketi, Kasım ayında Game Pass’teki yerine alacak.

BALAN WONDERWORLD

Sonic’i geliştiren ekibin başındaki isim Yuji Naka imzalı Square Enix oyunu, 2021 yılında Xbox Series X ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

EVERWILD

Rare’in son projesinde fantastik hayvanları keşfettiğimiz bir dünyayı arşınlıyoruz.

THE OUTER WORLDS: PERIL ON GORGON

İçerikleriyle dikkatleri üzerine çeken bu heyecan verici RPG'nin genişleme paketi, 9 Eylül'de gün yüzüne çıkacak. 

TELL ME WHY

Life is Strange serisinin yapımcısı Dontnod Entertainment’ın yeni yapımında oyuncular çocukluk hatıralarını keşfeden ikizleri yönetecek. Bölüm bölüm yayınlanacak oyunun ilk bölümü 27 Ağustos’ta PC ve Xbox One’da oynanabilecek.

PSYCHONAUTS 2

Double Fine ve oyuncu Jack Black’i bir araya getiren yapım, oyunun kahramanı Raz’ı 2021 yılında ekranlara getiriyor. Oyuncular için sıradışı bir dünya sunuluyor. 

CROSSFIREX

Son yılların en iyi oyunlarından Control’ü yapan Remedy ve Crossfire’ı yapan Koreli geliştirici Smilegate’ın ortaklığı ile çıkacak CrossfireX bu yıl oyuncuların beğenisine sunuluyor.

S.T.A.L.K.E.R 2

Uzun bir süredir çıkmasını beklediğimiz yapım, Xbox Series X ve PC platformlarına gelecek.

THE GUNK

SteamWorld’ün geliştiricilerinin elinden çıkan The Gunk’da üçüncü şahıs kamerasında kontrol ettiğimiz kahramanımızla vıcık vıcık bir dünyada maceraya atılacağız.

PHANTASY STAR ONLINE 2: NEW GENESIS

Phantasy Star Online 2 evrenine yeni katılacak yapım,SEGA tecrübesiyle 2021 yılında oyuncularla buluşacak.

THE MEDIUM

Blair Witch’i yapan Bloober Team’in korku temalı The Medium’u, oyunun kahramanı Marianne hem gerçek dünya hem de ruhlar aleminde kontrol etmemizi sağlayacak. Oyun Unreal engine ile hazırlanıyor.

 




Xbox Series X oyunlarının tanıtım tarihi resmi olarak açıklandıXbox Series X oyunlarının tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı
Xbox'ın patronu Phil Spencer yeni nesil konsol oyunlarıyla ilgili önemli açıklamaXbox'ın patronu Phil Spencer yeni nesil konsol oyunlarıyla ilgili önemli açıklama
Microsoft'tan Xbox Series X hakkında oyun ve Kinect odaklı açıklamalarMicrosoft'tan Xbox Series X hakkında oyun ve Kinect odaklı açıklamalar

PAYLAŞ