Xbox Series S kolu tasarımı ile büyüleyebilecek mi? - Haberler - indir.com

Xbox Series S kolu tasarımı ile büyüleyebilecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-10 14:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Xbox Series S için üretilen oyun kolu, dijital dünyadaki yerini aldı. Microsoft'tan önce davranan bir kişi yeni nesil konsolun nasıl bir kontrol mekanizmasına sahip olduğunu oyunculara gösterdi.

Xbox Series S kolu tasarımı ile büyüleyebilecek mi?

Xbox Series X için üretilen kontrolünün Xbox One kontrolcüsüne benzediğini görmüştük. "Share" isimli yeni bir tuş ile donatılan Series X kontrolcüsü, daha işlevsel bir yapı ile oyunculara hizmet edecek.

PlayStation, State of Play yayın tarihi belli olduPlayStation, State of Play yayın tarihi belli oldu

"Zak S" isimli bir Twitter kullanıcısı, Microsoft'un henüz duyurmadığı konsolu satın alarak ilginç bilgilere ulaştı. Kontrolör için hazırlanan pakette bu kontrolörün Xbox Series X ile de uyumlu bir şekilde çalıştığı yazıyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz ay da Xbox Series X için hazırlandığı iddia edilen bir oyun kolunun görselleri sızdırılmıştı. Bu cihazda "Share" düğmesinin dışında, D-pad mekanizması ile tetikleme işlemini yapan buton da bulunuyor.

Xbox Series S'in uzun süredir "Lockhart" olarak anılan Xbox modeli olduğu söyleniyor. Bu konsolun uygun fiyata sahip olacağı belirtiliyor. "Lockhart" isimli konsol 7.5 GB RAM özelliğine, 4 teraflop gücünde olan grafik ünitesine ve Xbox Series X’te kullanılan CPU birimine ev sahipliği yapacak.

Gücünü AMD Zen 2 işlemcisinden alacağı belirtilen bu konsolun fiyatı 359 Dolar olabilir. 1080p ve 1440p çözünürlükler eşliğinde hizmet vereceği ifade edilen Series S’te 4K kalitesi bulunmayacak ancak 60 FPS özelliği yer alacak.

I found it on OfferUp and got it for $35 for those who keep asking — Zak S (@zakk_exe) August 10, 2020





PAYLAŞ