Xbox Series S için Free Guy filmine özel bir sürüm hazırlandı - Haberler - indir.com

Xbox Series S için Free Guy filmine özel bir sürüm hazırlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-10 15:00:14
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler oyun konsolu üreticisi Microsoft’un beğenilen ve sevilen yeni nesil oyun konsolu Xbox Series S için Free Guy filmine özel bir sürüm hazırlandı. Xbox Series S, Türkiye dahil birçok pazarda en çok satılan yeni nesil konsollar arasında yer alıyor. Yurt dışı için uygun fiyatlı olan bu konsol, kullanıcıları performansı ile de memnun etmeyi başarıyor. Yeni nesil konsollar arasında özel sürümü çıkan ilk konsol oluyor. Microsoft’un kurmuş olduğu ortaklık ile Ryan Reynolds’un başrolünde yer almış olduğu Free Guy filmi için gördüğünüz özel bir sürüm hazırlandı. Bu sürüm bir paket olarak hazırlanmış ve satışa çıkmayacak. Microsoft bunu bir şanslı oyuncuya hediye edecek.

Xbox Series S Free Guy Edition ortaya çıktı

Xbox Series S ve Xbox Series X en hızlı satılan model oldu!Xbox Series S ve Xbox Series X en hızlı satılan model oldu!

Hazırlanmış olan pakette Free Guy filminden görseller yer alan konsolda, Ryan Reynolds’un filmdeki gömleğinin yer aldığı oyun kumandası, 1 yıllık Game Pass Ultimate, HyperX Cloud II kablosuz kulaklık, Free Guy logolu çanta, Zenni Sausaliso gözlük, bardak ve yaka kartı yer alacak. Sadece ABD’de bir kişiye özel olacak olan bu paket, filmi ve konsolu gündeme getirmek adına başarılı olmuşa benziyor. Ancak konsolun kendisi için çok daha etkileyici ve detaylı bir çalışma yapılması olabilirmiş.

Xbox Series S konsolunun donanım özelliklerini hatırlayacak olursak, konsol Xbox Series X ile aynı güçte işlemci ile geliyor. 4K oyunculuğa odaklanmayan 120 FPS’e kadar destek sunan 4 teraflop gücünde bir GPU taşıyor. 10 GB GDDR6 RAM ile gelen konsol, geliştiricilere 7.5 GB RAM sunuyor. Direkt olarak 1440pp oyunculuğu hedefleyen konsol, 512 GB SSD ile geliyor. Konsolda Ray Tracing desteğinin olduğunu belirtelim. Series S, Xbox One X’ten CPU tarafında 4 kat, GPU tarafında ise 3 kat daha güçlü bir performans sergiliyor.


Xbox Live Gold Ağustos 2021'de ücretsiz olacak oyunlar açıklandıXbox Live Gold Ağustos 2021'de ücretsiz olacak oyunlar açıklandı
Yeni Xbox cihazı sızdırıldıYeni Xbox cihazı sızdırıldı

PAYLAŞ