Xbox Series S fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayacak - Haberler - indir.com

Xbox Series S fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-08 18:30:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Microsoft'un yeni çıkacak olan oyun konsolu Xbox Series S fiyatı ve tasarımı ilk defa ortaya çıktı. Yeni ortaya çıkan görseller ve fiyat bilgisinden anlaşılacağı üzere uzun bir süre Lockhart kod adı ile gündemde olan yeni konsol ciddi bir ilgi ile karşılanabilir.

Xbox Series S fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayacak

Öncelikle yeni oyun konsolu Xbox Series S modelinin fiyatlandırması ile başlamak gerekirse, 299 Dolar fiyat etiketi ile kullanıcılar ile buluşacağı iddia edilmiş durumda. Şu an için uygun fiyata sahip olmasının temel nedeni arasında hangi eksikliklerin söz konusu olduğu bilinmiyor. Fakat 4 teraflops GPU performansı sunacağı ifade ediliyor.

Microsoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i resmen salladıMicrosoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i resmen salladı

Xbox Series S modelinin Xbox One S modelinin yerine satışa çıkmaya hazırlandığını da ifade etmek gerekiyor. Buna ek olarak Microsoft, One X modelinin yerine de Xbox Series X modeline hazırlanıyor.

pic.twitter.com/VMkQY9271K — WalkingCat (@_h0x0d_) September 8, 2020

Diğer yandan Xbox Series S fiyatı dışında tasarımı da sızdırılmış vaziyette. Genel olarak beyaz renge sahip olan Xbox Series X tasarımı ile karşılaşılıyor gibi bir durum söz konusu olmuş durumda.  Boyutları ile ilgili henüz bir bilgi olmasa da Xbox Series X modelinden daha küçük bir yapıda olacağını söylemek mümkün.

Hatırlatmamız gereken bir şey var, o da Xbox Series X fiyatı. Söz konusu modelin fiyatı hakkında 499 Dolar olacağı yönünde iddialar var. Fakat Ancak Xbox Series S modelinde olduğu gibi doğrudan bir sızıntı bilgi gündeme gelmiş değil. İlerleyen günlerde bu konuda da yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam edecektir.



PAYLAŞ