Xbox oyunlarının kutu tasarımları değişiyor! - Haberler - indir.com

Xbox oyunlarının kutu tasarımları değişiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-19 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox Series'in kutulu oyunlarının kapak tasarımlarında çeşitli değişiklikler yapılacağı resmi olarak açıklandı. Yıl sonuna kadar tüm oyunların kapak fotoğrafları değişiyor.

Oyuncuların fiziksel sürümlerini alan oyuncu sayısı her geçen gün daha da düşüyor olsa da hala ciddi oyunda oyuncunun fiziksel sürümleri tercih ettiği görülüyor. Geçtiğimiz günler içerisinde de Xbox oyunlarının kapak tasarımlarının değiştiği dile getirilmişti. Şimdi ise bu durum onaydan geçti. IGN geçtiğimiz günler içerisinde ortaya çıkan haberleri onaylatmak adına iletişime geçti ve değişikliklerin olacağı resmi, olarak onaylanmış oldu. Yılın son aylarında da yeni tasarımların satışta yer alacağı belirtildi. Büyük bir ihtimalle Xbox'un çıkacak olan yeni özel oyunları ile beraber yıl sonunda yeni tasarımlara geçilmiş olacak. 

Xbox Game Pass'e 10 yeni Bethesda oyunu geldiXbox Game Pass'e 10 yeni Bethesda oyunu geldi

Oyunların yeni tasarımlarına bakıldığında yine büyük bir değişim olmadığını görmek mümkün olacak. Üstte yer alan yeşil şerit küçülmüş ve oyunun oynandığı platformlar, siyah yerine beyaz zemin üzerine yazılmıştır. Kutunun üzerinde "Xbox Series için Optimize Edilmiştir" logosu da kaldırılmış. Her ne kadar büyük değişiklikler olmasa da görsel açıdan zengin bir görünüm sunulabilir. 


Microsoft Flight Simulator Xbox için duyurulduMicrosoft Flight Simulator Xbox için duyuruldu
Xbox, Series X tasarımlı buzdolabını tanıttıXbox, Series X tasarımlı buzdolabını tanıttı
Xbox Haziran 2021 güncellemesinde neler geldi?Xbox Haziran 2021 güncellemesinde neler geldi?

PAYLAŞ