Xbox oyun kumandasına 30 milyon renk seçeneği - Haberler - indir.com

Xbox oyun kumandasına 30 milyon renk seçeneği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-19 13:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xbox Design Lab tarafından yapılan yeni açıklamada, 30 milyon renk seçeneği ile kişisel olarak farklı renklere sahip oyun kumandalarının satın alınabileceği belirtildi. 

Microsoft yenilenen Xbox tasarım laboratuvarı ile oldukça farklı çalışmalara imza atmayı hedefliyor. Şirket tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte renk konusunda sınırsız bir seçeneğin sunulduğu oyun kumandalarının sipariş verileceği belirtildi. Kişilerin sevdiği takım ya da oyunlardaki renklere göre özel olarak tasarlayabileceği oyun kumandaları, böylece kişisel bir Xbox deneyimi sunacak.

Xbox Haziran 2021 güncellemesinde neler geldi?Xbox Haziran 2021 güncellemesinde neler geldi?

Xbox siparişlerinde yeni dönem başlıyor

Yeni Xbox konsollarını satın alacak kullanıcılar ya da yeni bir oyun kumandasına ihtiyaç DUYANLAR tarafından değerlendirilebilecek Xbox kumandaları için renkler uygulama üzerinden kolay bir şekilde seçilebiliyor. Hizmetten yararlanacak kullanıcılara 14 iş günü içerisinde ücretsiz bir şekilde yeni oyun kumandası teslim ediliyor. Önceki dönemlerde düz ve kısıtlı renk seçenekleri ile satışa sunulan oyun kumandaları 59.99 dolar üzerinden satılıyordu. Yeni tasarımlar ile birlikte mevcut fiyatlarda 10 dolarlık bir fark oluşurken kullanıcıların yeni oyun kumandaları için 69.99 dolar ödemesi gerekiyor.

Şirket tarafından hazırlanan yeni tanıtım videosu renk zenginliğine dair özel vurgular yapılırken, her bir bölümünde farklı renklerin tercih edilebilir olması, oyun kumandalarının görünümü değiştiriyor. Kullanıcılar özel panel üzerinden oyun kumandası için her bir detayı belirleyebiliyor.  Rengarenk bir tasarım isteyen kullanıcılar 6 bölümün her biri için farklı renk seçimi yapma şansına sahip.

Xbox Kumanda İçin Seçenekler Neler?

Yeni bir Xbox kumanda satın almak isteyen kullanıcılar, satın alma bölümünde yer alan özelleştirme sayfası aracılığıyla 6 farklı bölge için milyonlarca renk arasından seçim yapabiliyor. 10 dolarlık bir farkın daha ödemesi hali kontrol cihazının alt bölümüne özel bir kelime ya da ifade eklenebiliyor. Lazer ile kazınarak yazılan bu yazılar, kumandaların çok daha özel ve kişisel hale gelmesini sağlıyor.  Bluetooth desteği ile kullanabilen yeni Xbox kumandalarının desteklendiği platformlar ise şöyle;

  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One
  • Windows 10 
  • Android
  • iOS

Kullanıcıların satın almadan önce kişiselleştirme ve özel renk seçimleri yapabildiği ekran şöyle;

 



PAYLAŞ