Xbox One'ın en iyi 5 ücretsiz oyunu - Haberler - indir.com

Xbox One'ın en iyi 5 ücretsiz oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-25 18:41:28
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Xbox One platformu için her yıl yüzlerce oyun piyasadaki yerini alıyor. Çıkan oyunların birçoğu ücretli oyunlar olsa da platform için yayınlanan ücretsiz oyunlar da yer alıyor. Bu ücretsiz oyunlar arasında hangisinin daha iyi olduğu konusunda kafanız karışıksa, önerilebilecek 5 ücretsiz oyun şu şekilde olabilir;

WARFRAME

Bilim kurgu türünde oyunlar oynamaktan hoşlananlar için, Xbox One platformunda oynanabilecek en iyi ücretsiz oyunlardan birisi Warframe. Düşmanlarınızı öldürmek için, oyun içerisinde size farklı birçok yol sunuluyor. Warframe, aldığı düzenli güncellemeler ve sahip olduğu evreniyle birçok oyuncunun enleri arasında yer alıyor.

KILLER INSTINCT

 

Killer Instinct ise dövüş oyunlarını sevenlerin kaçırmaması gereken ücretsiz oyunlardan. Killer Instinct, henüz Xbox One piyasaya sürülmeden kendisini göstermişti. Tam sürüm için belli bir miktar para ödense de oyun içerisinde ücretsiz olarak sunulan birçok savaşçı yer alıyor.

SMITE

Çevrimiçi çok oyunculu bir yapım olan Smite, birden fazla mitolojiyi içerisinde barındırıyor. Birçok kahramana ve farklı haritalara sahip olan oyun, animasyonlarıyla da beğenileri üzerine topluyor. Oyundaki bazı kahramanlara dilerseniz para ödeyerek de sahip olabiliyorsunuz.

WORLD OF TANKS

Listenin olmazsa olmaz isimlerinden birisi World of Tanks, video oyun tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Oyunda, 400'den fazla zırhlı araç, birçok özellik ve altı oyun türü ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Üstelik zaman zaman oyun içi etkinliklerle de oyun daha da eğlenceli hale getiriliyor.

AIRMECH ARENA

Bir diğer çevrimiçi çok oyunculu oyun olan Airmech Arena'da, kontrolünüz altında olan robot bir tanka dönüşebiliyor. Çevrimiçi karşılaşmalar genellikle 3'e 3 gerçekleşiyor. Tanklar içinde birçok ücretsiz yakıt sunuluyor.





PAYLAŞ